Akulah si JANTAN GEDIK itu…

29 Sep
Salam,

Selalu kita dengar perempuan gedik, minah gedik kan. Kalau ada yang gedik depan mata rasa macam nak baling dengan selipar jamban jer kan. Tapi korang pernah dengar JANTAN GEDIK tak? Rasa² nak baling dengan boot Phua Chu Kang tak kalau jumpa? Macam mana rupa jantan gedik nih ek? Macam nih ker???

Oopsss! Keji tau korang hina Pojie jantan gedik. Kalau agak² nak baling Pojie dengan but silakan, tapi make sure boot Prada jer tau! Ah, tak kisah lah memang Pojie akui pun Pojie agak gedik kebelakangan ini sebab menggedik pakai hena kat tangan gebuku macam nih…

Gedik tak? Haha. Tak cukup gedik tau. Ingat nak suruh abang yang buat hena tuh buat kat cleavage punggung. Oppsss! **matilaa…

Boleh ker bang? “Boleh…” **sambil menahan loya. Hiks! Perlu ditekankan di sini bahawa bukan saya saja jantan gedik yang buat inai Devdas ini di tangan yer. Pojie ulang di sini, bukan saya seorang. Ariel Gunawan juga berbuat sebegitu. See, jantan botak dan hot pun buat tau!

Ya, itu buktinya. Lihatlah betapa banyaknya pilihan di dalam katalog abg tuh. Nak berbunga, butterfly, dragonfly semua ada. Rasa cam nak buat semua jer dari tangan sampai ke kaki, over tak? Haha. Tapi jangan cakap nak buat kat 1 jari jer, CANNOT!!! So sekarang sudah timbul mood mau menari lagu Devdas; Dola Re Dola. Pojie chop jadi Paro. Siapa nak jadi Chandramukhi bunyikan loceng kaki. Wahhhh!!!

Re dola re dola re dola…


Love,

7 Respons to “Akulah si JANTAN GEDIK itu…”

  1. i'm shin... i'm inesen September 29, 2010 pada 2:01 am #

    ngee~kalo x gedik.. bukan pohjiepooh namanya… kan~

  2. Hezesuze September 29, 2010 pada 2:20 am #

    oh sudah jadik gediks ye adik akak nie…tapi tangan pojie mmg gebus ar..huhu

  3. Hazzy Ishak September 29, 2010 pada 2:38 am #

    so true!!<3

  4. Fauzzan Helmy Anuar September 29, 2010 pada 5:09 am #

    Matilah advance gile

  5. Qarl September 29, 2010 pada 5:13 am #

    walaweyhtepuk sket!

  6. hamzah ian September 29, 2010 pada 5:30 am #

    fuh fuh…

  7. Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) September 29, 2010 pada 9:43 am #

    adoiyai..mau buat smapi peha la klu cm 2….lalalalal

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: