Jom ke RUMAH TERBUKA!

6 Oct
Salam kawan²…

Wahhh, 2nd entri untuk hari ini. Pasal makan juga. Yela, time² masih dibulan Syawal nih meh kita makan selagi terdaya. Sampai terlupa nak Puasa 6. Sentap! Takpela, tiada rezeki untuk tahun nih, hope sempat la untuk tahun depan. So, kali ini Pojie dapat info dari Abg Etomyam nih pasal jemputan ke rumah terbuka. Eh, bukan rumah terbuka beliau ataupun Pojie tapi ini dia…

Erm, apa lagi kawan² jom kita serbu. Hehe. Kira this weekend la last open house. So pulun sampai abes ok. Lepas ni kena start balik diet untuk mendapatkan semula potongan badan yang telah hancur dek raya. Hahahah!

Love,

8 Respons to “Jom ke RUMAH TERBUKA!”

  1. darkbatman Oktober 6, 2010 pada 6:44 am #

    ko g ker?? 9hb cam bz jer.klau sempat aie turun..hoho

  2. Hezesuze Oktober 6, 2010 pada 7:59 am #

    alaaa jauh tu…kalo dekat akak dah terjah dah..lgpun sabtu nie mmg ada jemputan opn hse…xtau nk pegi yang mana satu…huhu

  3. kak ina kl Oktober 6, 2010 pada 12:02 pm #

    bukan tak nak pergi..tak suka berebut..tapi tgklah nanti..sbb ada 2 lagi open house lagi

  4. ✿ Nadya Ahern ✿ Oktober 6, 2010 pada 12:03 pm #

    Wahh..kena pegi ni..jom ajak kawan² sume =)

  5. Bro Framestone Oktober 6, 2010 pada 1:04 pm #

    ingtakan pojie yang buat huhuhRegard,BroFramestone Blog@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

  6. yuyu Oktober 6, 2010 pada 1:53 pm #

    wa pon buat entry pasal umah terbuka jgk ari ni pojie..hehehe..suker2 rmh terbuka..dpt mkn free..kah kah kah

  7. yuyu Oktober 6, 2010 pada 1:53 pm #

    wa pon buat entry pasal umah terbuka jgk ari ni pojie..hehehe..suker2 rmh terbuka..dpt mkn free..kah kah kah

  8. mohdikram Oktober 7, 2010 pada 12:54 am #

    hhaha.terbaek.jom mkn.lps mkn, joging kt taman tu.haha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: