Jom lunch di BURGER KING!!!

6 Oct
Salam,

Wahhh, apa kes pagi² dah ajak orang lunch nih? Haha, bukan apa uols, POjie nak ajak korang semua makan whopper kat BK hari ni. Tak kisah la bila pun, tapi Pojie plan time lunch nanti. Sebab apa? Sebab nih ha…

Best tak? Dengan hanya RM1 jer korang leh dapat burgur besar camtu. Kalau rasa tak puas leh beli 2 3 lagi. Murah jer. Nak Pojie belanja pun boleh. Tapi untuk hari ni jer tau. Itu pun dengan pembelian minuman berkarbonat. Wowwww, naik lagi la kandungan gula dan kolestrol. Takpe² sekali sekala. Lagi pun dah lama tak makan BK ni. Hiks ;p

So, let’s serbu!!!

Love,

5 Respons to “Jom lunch di BURGER KING!!!”

  1. Hazzy Ishak Oktober 6, 2010 pada 12:57 am #

    semalam hazz ada baca kat satu blog pasal ni, semua tempat ke pojie?

  2. ☺[ai][sUmi]☺Chan Oktober 6, 2010 pada 1:16 am #

    wahhH~ nak jugak..! belanja sumi? ^_^ heheee~

  3. ✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ Oktober 6, 2010 pada 2:14 am #

    lama tak gigit beger king

  4. Hezesuze Oktober 6, 2010 pada 3:29 am #

    aduaaii kt shah alam nie ada satu jek restoran burger king..so kompom full ngan dak2 student huhu

  5. Acap Oktober 6, 2010 pada 4:12 am #

    kureng caye sgt dgn advert or picture ni sbb nmpk je juicy, gedabak tp in realiti…SEDIH!dah byk kali terkena.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: