Demimu Whopper Burger King!

7 Oct
Salam,

Wahhh since masing² mengetahui pasal Burger King buat promosi semalam, masing² pakat pi sana untuk mendapatkan Whopper dengan harga RM1. Dan setelah menyusun strategi bersama² teman sepejabat, akhirnya ia menjadi milikku…

Gigih tak Pojie dengan opismate ponteng kerja kejap semata² mau pergi ke Burger King di IOI Mall, kerana itu yang dirasakan paling convenient. Sampai² jer hambek kau! Berduyun umat manusia menanti giliran…

Ni kira kami bernasib baik la tak perlu beratur panjang seperti orang lain di lain² tempat. Lebih² lagi masa lunch hour kan, merasalaa habis lunch hour pun dalam queue lagi. Ada juga beberapa kisah haru yang Pojie baca kat wall Burger King. Hahaha… Tak kisah la, janji Pojie lepas hajat. Kira ni 1st time juga la Pojie makan Whopper nih since Burger King is not my favourit, but since ada promo gila gempak nih, layankan saja. Tempat mana lagi yang boleh dapat 3 burger besar dan 3 coke dengan harga RM12.60 sajorr? Takde kann.. Puas ati la, lepas gak la kekenyangan sampai malam sebab Whopper pun besar whooo…

Dan saat yang menggermbirakan apabila kami 1 opis buat Whopper Party. Makan party sampai kenyang. Kerja² tolak tepi dulu janji perut terisi, hati gumbira…

Ngggaaaaaapppppp!!!

Love,

10 Respons to “Demimu Whopper Burger King!”

  1. Hazzy Ishak Oktober 7, 2010 pada 1:04 am #

    dapat jugak merasa BK murah.hehe

  2. fndrocka Oktober 7, 2010 pada 1:08 am #

    Tu kah..aku pelik ramai giler otg kat BK klsentral

  3. ☺[ai][sUmi]☺Chan Oktober 7, 2010 pada 1:13 am #

    bila sampai alamanda change mind last minit.. xjd makan BK.. g makan KFC.. beruntung tau! sbb tiba2 dapat makan blueberry cheese cake dari scrret recipe FREE.. (ade budak celebrate birtday kasik) hihi..

  4. Bro Framestone Oktober 7, 2010 pada 1:32 am #

    semalam saje ek T-T huhuhuRegard,BroFramestone Blog@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

  5. mama tisya Oktober 7, 2010 pada 1:45 am #

    tahniah cz dpt jua mkn whooper rm1

  6. BLOG PUTERA YUSOFF Oktober 7, 2010 pada 2:56 am #

    impian menjadi kenyataan selepas berusaha gigih

  7. cik helena Oktober 7, 2010 pada 3:16 am #

    lahhh tatau pun.hahaha

  8. Hezesuze Oktober 7, 2010 pada 5:19 am #

    wah ramainye umat yang serbu burger king uols..huhu sdap ke burger tu??agak2 kalo akak buat RM1 for soto akak..rmai tak yg beratur camgitu rupe?? mihahahaha

  9. mohdikram Oktober 8, 2010 pada 4:03 am #

    kat masjid jamek smpai terkeluar2 tao.lg sedey!

  10. epulafea Oktober 11, 2010 pada 3:31 pm #

    hah saya sudah beritahu Burger King such boo hoo. go away.oke fine sebab kawan-kawan bersimpati sebab baru dua kali ke Burger King.. but still.. what ever..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: