Cutie Pet Fair 2001 @ Central Park, 1 Utama

8 Oct
Salam,

Erm, buat sesiapa yang ada pet, xkisah la sugar glider ker, kucing ker, chihuahua ker, kalau weekend nih rasa² free, takde mende nak buat, bleh la mai ke event ini. Mana tau boleh tambah pengalaman.

Ia diadakan di Central Park, 1 Utama pada 9 dan 10 Oktober 2010 bermula dari 10 pagi hingga 6 petang. Untuk senarai aktiviti dan acara yang akan berlangsung, boleh la refer ke Petfinder.my ya. Insyallah kalau Pojie pergi pun maybe petang² sket kot since program untuk sugar glider nih dalam kul 4 petang jer baru start. Sebelum tuh pasal cats la, dogs la.

So, see ya!

Love,

4 Respons to “Cutie Pet Fair 2001 @ Central Park, 1 Utama”

  1. Hazzy Ishak Oktober 8, 2010 pada 7:22 am #

    mesti bawa prada kan. jap prada tu jantan ke betina…

  2. Encik Psychopath Oktober 8, 2010 pada 8:40 am #

    pojie, bawak aku !aku nak tgk babi hutan…

  3. Bro Framestone Oktober 8, 2010 pada 10:10 am #

    eh.. bro bela lemak he…23xmalas pulak nk pergi huhuhu…. next week nuffnang cam ade wat even kat taylor collagepergi xRegard,BroFramestone Blog@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

  4. d_tieah Oktober 8, 2010 pada 1:35 pm #

    Wow..Mesti bez ni..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: