Weekend yang padat!

9 Oct
Salam,

Huwaarrgghhh! Bestnya buat kuak lentang atas katil weekend² ni. Nak sambung korek idung sambil layan citer² kartun kat TV. Ohhh, what a pleasure… Ehhh, sat! Ohhh, shit! Baru teringat program yang kena attend harini dan esok….

See, gilalah. Dato’ Siti pun kalah macam nih. Sampai hari Sabtu Ahad pun sibuk memenuhi undangan show rumah terbuka. Kalau nak tahu inilah Pojie. Sangat sibuk berkerja hari², dari hari Isnin sampai Jumaat. Nak rehat² kan badan hari² minggu pun ada jer yang berharap kehadiran kita. Kang kalu tak datang kurang meriah katanya, kurang hiburan. Celaka ko kannn, ko nak suruh aku buat pole dance ker lahar? Hahaha! Tak mengapalah, dah itu Pojie rela. Sebab kadang² bosan gak sepanjang hari duduk rumah. Balik² kemas umah, sapu lantai, mop lantai, basuh bilik air, walhal duk bertiga dalam umah nih macam duk sorang. Bukan bersepah sangat pun rumah Pojie tuh.

Ohh, lupa nak bagitahu, kalau sesiapa terjumpa Pojie kat mana² event di bawah, sila jangan malu untuk menegur yer, sebab nak harapkan Pojie yang pemalu nih tegur korang, kirim salam la… Kekwat tak aku. Kikiki, bukan kekwat la kawan², segan… Selamat pengantin baru dan semoga berbahagia buat buahati Pojie Malaysia, Dato’ Dr Sheikh Muzaffar yang akan melangsungkan perkahwinan bersama Dr Harlina pada hari Ahad nih. Yeahh, tak sabar mahu menghadiri majlis mereka di depan TV3. Wakakaka!

Love,

3 Respons to “Weekend yang padat!”

  1. mr.syazwan Oktober 9, 2010 pada 2:07 am #

    menagis DCT tgk jadual kamu ye.. hahasama! x sabar! tapi mst x leh lawan mawi yg bersanding di LAUT, UDARA dan DARAT.. huhu

  2. j0j0_bdiN@ Oktober 9, 2010 pada 7:48 pm #

    amboi~bizi sane sini nampak!

  3. Hezesuze Oktober 10, 2010 pada 6:09 am #

    sib baik baca n3 pojie nie tepat jam 2ptg…terus bukak tv rancangan nona…huhu

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: