Senyum :)

11 Oct
Salam,

Di pagi Isnin nih biasalah kan, penyakit Monday Blues melanda. Suram dan kusam jer rasanya. Pojie pun tak terkecuali. Dengan hambatan kerja yang tak berkesudahan. Apa² pun make sure anda sentiasa happy dan ikhlas dalam sebarang pekerjaan. Yang penting SENYUM ok! Sebab bila korang senyum, semua akan sejuk hati, senyum kembali kepada korang dan secara automatiknya hati korang turut sejukkkk jer.. Apa² pun leh layan lagu nih, sure korang akan tersenyum…

Kalau saya senyum awak mesti senyum sekali
Kalau kita senyum semua orang berjangkit
Bila semua orang senyum, dunia tiada penyakit…

Love,

5 Respons to “Senyum :)”

  1. Bro Framestone Oktober 11, 2010 pada 3:40 am #

    si dia bro suka la lagu nie he..23xRegard,BroFramestone Blog@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

  2. yuyu Oktober 11, 2010 pada 4:50 am #

    senyum tu kasi mud jd lg tenang…=)..pojie,jom join contest dlm belog yuyu…hehehttp://ryujan.blogspot.com/2010_10_01_archive.html

  3. Hezesuze Oktober 11, 2010 pada 7:14 am #

    suke lagu nie…hohohoh

  4. Mawar_berduri Oktober 11, 2010 pada 7:41 am #

    ^___________^ senyum lebar tuk pojie …hehe

  5. kak ina kl Oktober 11, 2010 pada 2:39 pm #

    pojie..seminggu sekali datang umah akak boleh tak..tgk kat N3 bwh tu kata kamu rajin mengmop, basuh bili air dan sapu lantai..pastu tu akak bagi makan ..ok tak tawaran tu

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: