Apabila Nadine (Miss Malaysia Universe) tercabar oleh Nursajat (Miss Malaysia Pahang)

19 Oct

Salam,
Baru² ini telah berlangsung Miss Malaysia di ibukota selang beberapa bulan selepas Nadine Ann Thomas ditabalkan sebagai Miss Malaysia Universe 2010. Mengejutkan apabila pemenang untuk Miss Malaysia, Nursajat itu memiliki wajah yang lebih jelita serta potongan badan yang lebih menawan berbanding Nadine malah dikatakan beliau selayaknya menggantikan Nadine ke Las Vegas pada pertandingan Miss Universe 2010 haritu. Lihatlah sedutan yang telah Pojie dapati dari Youtube.
 


Setelah dilihat dan diteliti, ternyata mereka bukanlah wanita asli seperti yang disangka. Tetapi mereka kelihatan lebih hebat berbanding wanita sebenar sehinggakan anda dan wanita² di luar sana pastinya turut makan hati seperti Nadine nih yang sudah mula merasakan dirinya tercabar…

Just kiddin. Hehehe…

Love,

16 Respons to “Apabila Nadine (Miss Malaysia Universe) tercabar oleh Nursajat (Miss Malaysia Pahang)”

  1. syaf Oktober 19, 2010 pada 1:42 am #

    oow lelaki rupanya…shantek

  2. xuhaily Oktober 19, 2010 pada 2:23 am #

    Nadine Ann Thomas.i think she is among the most beauty miss malaysia universe.sangat cantik..and ada iras2 Maria Venus Raj..

  3. Fauzzan Helmy Anuar Oktober 19, 2010 pada 2:54 am #

    Banayklah Kak Vee punya negeri30 negeri?Fitam~

  4. yuyu Oktober 19, 2010 pada 2:57 am #

    nadine lagi cantik lah tapi andrea fonseka lg dan lg cantik..

  5. atty's Oktober 19, 2010 pada 4:04 am #

    tapi cantik giler mengalah kan perempuan ..

  6. saya Oktober 19, 2010 pada 5:53 am #

    wahh… bikin suspen je la.. hehehe…

  7. AdiE Oktober 19, 2010 pada 7:23 am #

    OMG!! dat video took my breath away when i watched it…dh sebijik pompuan dh..http://danieldeadie.blogspot.com/

  8. Mr.Ix Oktober 19, 2010 pada 9:47 am #

    can';t imagine it..hhuhuhuhu….

  9. Bro Framestone Oktober 19, 2010 pada 10:14 am #

    kenalkan kat bro sorang leh huhu.. yg cutting terbaik punye…tapi xnak la yang ade potong2 geli la pulakRegard,BroFramestone Blog@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

  10. izyani colep Oktober 19, 2010 pada 11:41 am #

    bila la saya nk cantik ni huhu

  11. Jejaka Terhangat Oktober 19, 2010 pada 1:03 pm #

    wahhh..banyaknya jodoh..ngehhh..

  12. J.M.R Oktober 19, 2010 pada 3:03 pm #

    nyah!!ko join gk ke?:-p

  13. dD Fabulous | sitekateki Oktober 20, 2010 pada 12:03 pm #

    dd pun mkn hati gak nie…parahhhhh…

  14. Jumie Samsudin Oktober 21, 2010 pada 1:07 am #

    Noks, kenai tak Shasha Patel. Dia menang miss universe malaysia 2003. Keless mak ayam ku itu balik melesia tau for renovation rumah dia kat Penang. Dia duk UK now. Kalau tak event ni kami membuntut ke sana, tapi tok kak sha tengah sakit…so we olls tak pi la. I olls plaks cam biasa kena mekap mekap ni.Hope sangat next time dapat pi event ni…

  15. syazwan tahir Disember 8, 2010 pada 9:38 am #

    wow,cantik giler!;)

  16. Anonymous April 7, 2011 pada 7:18 pm #

    wow miss laknatullah msg2 mmg hebat memperagakan kcntikan msg2 dan berlumba2 menempah tiket dan pakej ke neraka jahannam ramai2 kan,tpi cntik ke?biasa jerr,mst admin bernanah mata tgk komen ak kan..hahaha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: