Cashout Earning Nuffnang. HOrayyy!

30 Oct

Salam,

Maaflah yer dah beberapa hari blog tiada berupdate. Ada dah dalam draft tuh, 5 6 entri la juga tapi semuanya tergantung, idea tidak dapat dihabiskan maka tak dapat dipublish mengikut masa yang telah ditetapkan. Ampunn yer kawan². Ohh ya, buat followers baru Pojie, welcome to my blog. Terima kasih sudi follow. Sudi²lah koemn pula yer. Yang drop koemn n mesej kat shoutbox, insyAllah akan Pojie reply jika ada kelapangan…

Actually Pojie nak berkongsi sikit cerita bahagia. Alah, cerita blogger hingusan picisan yang baru cashout earning Nuffnang for the 1st time. Siapa lagi kalau bukan Pojie. Berapa amount dia? Erm, tak perlulah Pojie revealkan di sini since terkedu melihat earning Darkbatman  yang sangat mantap itu. Sangat jeles ok. So, buat malu jer kalau reveal. Hajat di hati nak buat contest teka figure earning Pojie pun dengan hadiah wang tunai yang akan ditawarkan hasil dari cashout itu, terus Pojie batalkan. Ohhh, tak bleh ohhh. Ko jangan nak berangan yer Pojie. Orang lain dah beribu ko sebelah tangan pun lom lepas berangan buat contest bagai. Hahaha!

Tak mengapalah, Pojie akui, walaupun Pojie sudah menjadi blogger selama 2 tahun lebih, tetapi Pojie masih boleh dianggap merangkak lagi. Merangkak dalam serba serbi hal blog. Pojie kira lampi jugaklah mende² nih. So agak jeles di situ bila ada orang lagi muda blognya dari Pojie tapi dah sangat mantap! Pojie tengok jela, tak mampu berkata apa². Inilah yang Pojie bisa dapatkan selama setahun lebih bersama Nuffnang…

Opppsssii, no no no, tak boleh jengah naaa! Sikit jer, compare dengan orang lain ciput jer uols. Trust me, itu pun after lebih setahun baru la merasa. Derita gak tau nak lepaskan RM50 dulu. Huhu. Apa² pun, tang contest Pojie masih lagi berkira². Bukan berkira² nak share rezeki nih, tapi dok fikir siapa jela yang sudi join contest Pojie nih, since POjie dah banned join mana² contest untuk seketika atas sebab sentap. Hahaha! Apa² pun terima kasih buat anda semua…

P/S: Nak buat apa dengan duit tuh? InsyAllah hadiah untuk para pembaca dan pengomen setia🙂

Love,

21 Respons to “Cashout Earning Nuffnang. HOrayyy!”

  1. Hezesuze Oktober 30, 2010 pada 5:50 am #

    wah dah bleh cash out nuffnang tu..tahniah!!

  2. Fyzal Oktober 30, 2010 pada 5:52 am #

    nice.. duit raya haji in advance tu.

  3. QieFLy si Dolce Oktober 30, 2010 pada 5:56 am #

    wah congrts….walaupun diblurkan tetap nampak angka 3 kat depan…saje je wat i jealous taw…😛

  4. YobSumo Oktober 30, 2010 pada 6:01 am #

    macam 3 k je tuh. hahahhaha.

  5. SyUhAdA Oktober 30, 2010 pada 6:35 am #

    thniah ek~!nmpak cam byk jer tu~hehe~

  6. Jey Yusuff Oktober 30, 2010 pada 7:51 am #

    boleh belanje. heheh

  7. Qarl Oktober 30, 2010 pada 8:20 am #

    wowbnyknyeeee

  8. mama tisya Oktober 30, 2010 pada 8:43 am #

    tkpe dpt skit pn..org lain ribu2 tu die dh otai2..tp saper nk bg kn sambil berblog leh dpt duit…hehehe..hah buat la contest..kalo senang, akak join:-p

  9. piKOk Oktober 30, 2010 pada 10:01 am #

    tahniah pojie..uhuhubole blnja pikok nnti..ngee~

  10. efy.efy.efy. Oktober 30, 2010 pada 10:20 am #

    kasi gua jeles je :(huhu .

  11. AdiE Oktober 30, 2010 pada 2:11 pm #

    wah! sgt best…pojie…belanje la adie..huhu..*smbil kelip2 mata~ DanieL AdiE ~

  12. encikSEDAP.com Oktober 31, 2010 pada 7:09 am #

    beribu nampak.. woot woot..😉

  13. j0j0_bdiN@ Oktober 31, 2010 pada 8:33 am #

    wah, dah cash out dah!

  14. Hazzy Ishak November 1, 2010 pada 1:12 am #

    bagi tau la

  15. Razis November 1, 2010 pada 4:36 am #

    mesti seronok bila dpt cashoutkan earningkan? Satu pencapaian terbaru utk blog..Latest Entry Blog Razis "Kereta: New Toyota Prius Turun Harga ke RM139,900."

  16. Sumijelly November 1, 2010 pada 7:32 am #

    wah… cash out…best..best…Sumijelly.com

  17. yuyu November 1, 2010 pada 10:09 am #

    wahhh bestnyer pojie..nuffnang yuyu x bergerak mne pon..tahniah2..haha

  18. izulman November 1, 2010 pada 11:25 am #

    bolehla dtg sydney lagi! ^^

  19. nas November 1, 2010 pada 4:43 pm #

    pergh..nice..aku nie da boleh cashout da..cuma relex dulu..biar la dia penuh2..hehehe…..erm…thx read entri yang kurang lengkap tue…boleh aje share….dulu xleh copy kan?? skunk aku da buang disable copy n paste…leh la copy🙂

  20. ARC™ November 2, 2010 pada 12:26 am #

    bole ah blanje

  21. Matjoe November 2, 2010 pada 8:13 am #

    hmmm, belanje deepavali ker ni??

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: