Aku KUCING COMEL, Kau HANJENG HETAMMM!!!

3 Nov
Salam,
Amacam kawan², sudah buat pemeriksaan payudara ker masing²? Lelaki jangan cakap takde payudara sebab ada payuteruna jer, tampo laju² kang! Hahaha. Pojie lom buat lagi, nak suruh orang buatkan leh tak? **matilaaa. Suka masing² pasal entri tuh kan, bagus². Suka benda² kesihatan dan informasi nih sangat bagus. Lebih bagus kalau bisa berkongsi sama teman² juga orang yang tersayang.
Okla, kita tutup dulu kisah payudara segala nih, tetapi Pojie mahu melepaskan geram kat sini. Stres dengan kerja² di ofis. Bukan apa, bayangkanlah kalau kita buat kerja molek², betul², tapi bila maklumat tak sampai dengan betul, lepas tuh ada 5 6 tangan sibuk masuk campur tangan, tak ke haru biru jadinya. Pagi nih nak event nih, semalam kelam kabut nak cari data itu ini. Mana tak aku tak naik hantu! Haaa masa tuh la aku akan mula kekwat, hantar email pun secara sarcastic. Masa tuh kalau saper² buat perangai, memang cari pasal nak ajak aku gaduh la tuh. Aku ni jenis yang tak suka gaduh, suka tersenyum, buat joke sampai ada orang cakap aku nih sweet. But I’m not that sweet ok. Once ko cari pasal, memang ko nahas. Eiii, tak suka la perasaan marah macam nih. Itu yang aku menyampah kalau berkerja di bawah ketiak yenna nih. Bukan aku nak racist, tapi memang dah terbukti ok. Kalau customer² yenna tak payah cakap la, nak ajak bertekak jer macam hanjeng dengan kucing
Kau apa hal??!
Ada pula hire budak intern dari oversea pose² cantik sebagai pasu bunga kat ofis tuh, buat kerja ke laut! Dia dah berambus handover job pun cam lahanat! Sume info ada loop sana sini. Dia buat taik, kita pulak basuhkan taik. Banyak cantik kau! Lepas tuh bos yang feeling² cantik bukan nak alert dengan setiap email yang kita hantar. Nak tanya berulang² kali. Data dah terpampang dalam sistem lagi mau nak korek itu ini. Urgghh, sengal!
Okla, enough aku membebel kali nih. Lama rasanya tak melepaskan geram dalam blog, dalam Facebook dan Twitter. So, bagi siapa yang tengok aku membebel maki hamun keluar perkataan lucah mencarut bagai tuh, abaikanlah ya. Usahla nak ditegur². Aku just nak lepaskan geram jer, bukan minta simpati. Takut silap tegur tak pasal² bermusuh dengan korang pulak. Sebab mulut aku nih jadi superlaser bila dah tengah panas. Huhu. ampunnn buat semua. Tapi kalau stres² tengok pic kucing² nih best juga. Comel. Apa² pun abes event arini aku nak cuti esok pi shopping kat UNIQLO, butik fasyen dari Jepun. Mana tau ada rezeki dapat fly ke sana, jauh dari segala masalah yang melanda…
Tha tha!!!
Love,

11 Respons to “Aku KUCING COMEL, Kau HANJENG HETAMMM!!!”

  1. ☺[ai][sUmi]☺Chan November 3, 2010 pada 1:36 am #

    ekekee~ kalo org x appreciate kita punye kerja memang bengang.. huhu~ sabo jelah pojiee~

  2. Matjoe November 3, 2010 pada 2:08 am #

    rageeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. standard laa keje kt organisasi, yg kat atas tu bukan nak baca email kita

  3. piKOk November 3, 2010 pada 2:17 am #

    fuhh..sbr poji sbr..

  4. Asrol November 3, 2010 pada 3:09 am #

    Pojie ngah marah.. Larikkkkkkk

  5. darkbatman November 3, 2010 pada 5:15 am #

    sbr poojie.. garang gakk kamu ne yer..hehee.. ape kate kua santai.. amek angin dlu..heee

  6. Jey Yusuff November 3, 2010 pada 7:38 am #

    rakyat jelata tunduk.. tuanku pojie murka…

  7. Jey Yusuff November 3, 2010 pada 7:38 am #

    rakyat jelata tunduk.. tuanku pojie murka…

  8. YobSumo November 3, 2010 pada 7:56 am #

    memang itu yg selalu berlaku. haish.

  9. Eazy Izzuddin November 3, 2010 pada 8:21 am #

    sabar ea pojie…;)

  10. Afzainizam November 3, 2010 pada 1:20 pm #

    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★buat pembaca blog kamihttp://firestartingautomobil.blogspot.com/http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★Kami Kembali lagi… Maaf atas lama tak ziarah… Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu… coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah… Sorry…woooo Pojiee aku mmg lama tak jengok ko lah sorry ye….. ni kene gak ke check payu teruna aku ni….. eemmmmm cam tu lahhhh kehidupan tak lari lah perkara cam tu….. bawak bersabar bertenang dn jangan bertendang yeeeee….

  11. AdiE November 3, 2010 pada 2:18 pm #

    pojie…rilex2..xmo mrh2…sbr byk2..~ DanieL AdiE ~

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: