Mallika Sherawat & Hisss…

6 Nov
Salam,

Hari nih Pojie nak wat review filem. Jarang2 Pojie buat review filem kan, lebih2 lagi sekarang dah kurang aktiviti menonton wayang nih, pesal ntah. Tak pela. Baru2 nih Pojie ada memenuhi invitation seorang teman untuk menyaksikan film Hisss, lakonan Mallika Sherawat yang hot meletop kebaboom tuh. Dia kan India’s sex symbol, memang geram ah! Tengok poster dah cam scary.


Ini dikuatkan lagi apabila beliau beraksi bogel pada filem Hollywood ini yang merupakan remake filem Nagin dan beliau sebagai dewi ular. Masa kecik2 oiii suka sangat tengok citer hindustan pasal ular2 nih. Kalau dilihat melalui trailer, memang macam best. Lebih2 ketika dia bertukar rupa dari ular ke manusia dan sebaliknya, mekap dan kostum yang macam hebat…

TETAPI! Harus diingatkan disitu ada perkataan “tetapi”. Walaupun pelakon meletop, citer remake yang pernah menjadi fenomena dulu TETAPI dia tetap tidak berjaya mengalahkan Nagin lakonan asal Sridevi. Mungkin Sidevi tidak se-sexy dan sepanas Mallika tetapi penghayatan malah jalan cerita Nagin adalah 10 kali lebih baik dari Hisss, yang mengisahkan tentang sepasang ular (tedung) yang bercinta, tetapi malangnya ular  jantan ditangkap dan dijadikan tebusan oleh manusia yang tamakkan harta. Lalu ular betina yang merupakan dewi ular akan menjelma dirinya sebagai seorang manusia untuk menuntut bela dan mencari semula kekasih hatinya. Sebagai pertukaran, batu permata abadi yang dimliki oleh ular betina aan ditukarkan dengan ular jantan. Begitulah sedikit sebanyak filem asal Hisss ini. Cuma di dalam Hisss, motifnya agak kabur dengan Mallika yang hanya reti menjerit di akhir babak.
Apa yang boleh Pojie katakan di sini, Pojie hanya mampu memberikan bintang kasihan sebanyak 2 bintang sajorr! 2 bintang itu kerana 1st sebab pemilihan Mallika Sherawat yang superduper hot (Mcam Megan Fox) adalah terbaik untuk melariskan filem ini. 2nd suka kostum, wardrobe dan mekap dewi ular ini. Bayangkan pakai jubah hitam dengan jilbab tetap sexy terbelah sana sini (tak pakai bau dalam ok), wowww memang geram! So far, teknik CGI dia agak kasar lagi, perlu diperbaiki. Nih mesti produksi Hollywood yang low budget nih, atau produksi cikai dengan pengarah Jennifer Lynch yang tak cukup makan garam dalam industri perfileman.Yang membuatkan filem ini tersangatlah hampeh sebab sususan cerita yang berterabur, plot yang tidak teratur dan suntingan yang terlalu banyak. Apa yang boleh dikatakan di sini, cerita ini is all about the sexiness of Mallika Sherawat. Dalam kuil pun pakai giler sexy. Mau tak stim sami2 kuil tuh tengok. Aiyooo!
Apa2 pun menonton filem ini terasa seperti mau pose cantik2 atas katil dan lena jer rasanya… Nak download dan menonton balik citer Nagin lagi sepuas ati… 

Love,

10 Respons to “Mallika Sherawat & Hisss…”

  1. Ejay November 6, 2010 pada 3:53 am #

    tak pernah tgk citer hindi kat wayang…

  2. Fakhrur Razi berkata November 6, 2010 pada 4:31 am #

    uishhcter Universal ke nih o.O

  3. piKOk November 6, 2010 pada 5:20 am #

    uuuihhh…seksi..haha

  4. Qarl November 6, 2010 pada 5:26 am #

    pojiemmg dh agak cite ni xbestbtw, NAGINA lagi best dr NAGIN tu pojiemy mum ade beli dvd compilation cite2 nagin tu. NAGIN, NAGINA, NIGAHEEN, SHAS NAAG ke ape ntahhuhu

  5. Oong-ong November 6, 2010 pada 6:17 am #

    seksi2~ heheh

  6. FarhanaDr November 6, 2010 pada 9:44 am #

    Nagin sri devi tetap di hati.. Terbaik kan pojie.. Heehee..

  7. ☺[ai][sUmi]☺Chan November 6, 2010 pada 12:17 pm #

    seksi jer lebih dalam cite nih.. sumi pun dah tgk.. ishhh~

  8. syafiqbakhari November 6, 2010 pada 4:09 pm #

    tak sanggop nk tengok der. geliii -,- . haha

  9. darkbatman November 7, 2010 pada 6:22 am #

    bapak sexy.. adoi.. yg duk atas katil 2 mcm separuh bogel.ahahaa

  10. mohdikram November 9, 2010 pada 2:56 am #

    kan! nagina tetap dihati.suka masa tengok dia menari2!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: