Korang SOAL, Pojie JAWAB

8 Nov
Salam, 

Erm, dah lama juga Pojie tak buat vlog. Last time rasanya time² raya kan, pasal rumah terbuka hari raya. Maybe sekarang Pojie target nak buat vlog selalu kot. Tak dapat seminggu sekali, sebulan sekali okla kan. Tak boleh la hari² mau muntah hijau korang mai sini. Pojie bukannya hot macam Davey Wavey. Huhu. Lagipun nak mengasah skill PR Pojie mengikut tips² yang telah diberikan kepada salah seorang pembaca Pojie; Xuhaily. Thanks babe! Oleh sebab Pojie takde idea nak buat apa, maka Pojie memerlukan bantuan kawan² semua yang baik hati untuk mengajukan seberapa banyak soalan kepada Pojie melalui Formspring dan Pojie akan cuba menjawabnya pada hujung minggu nih dan akan publish pada hari Isnin hadapan. Korang soal, Pojie jawab. Ok tak?

Yup, korang boleh juga gunakan form di bawah nih. Kalau sesiapa yang ada akaun tuh boleh la login dan Pojie tau siapa yang memberikan soalan. Manalah tau tatkala menjawab tuh Pojie akan sebutkan nama korang, glamer apa. Hahah. Kalau sesiapa yang segan2 tuh, nak jadi Anonymous atau Kak Anon pun boleh juga. Tanyalah soalan apa² saja yang korang nak tahu jawapannya dari mulut Pojie. Kira sesiapa yang sangat berhajat nak bertanyakan soalan cepucemas kat pojie, inilah masanya. Huhu. tapi perlu diingat, walaupun Pojie bersikap open minded dan akan cuba untuk menjawab soalan² anda sejujur mungkin, tetapi silalah menjaga bahasa dan adab yer.

<p><p><p><p><p><a href=”http://www.formspring.me/pojiepooh”>http://www.formspring.me/pojiepooh</a></p></p></p></p></p>
So, tunggu apa lagi, silalah kemukakan soalan anda kepada Pojie. Dan ini adalah “sticky entry” di mana Pojie akan letakkan ia sebagai entri teratas dalam PoJiePooH selama 5 bermula pada hari ini. Jadi peluang ini Pojie buka dari 8 November sampai 12 November 2010. Slot tajaan dari…
Wahhhh!!!

Love,

19 Respons to “Korang SOAL, Pojie JAWAB”

  1. Jey Yusuff November 8, 2010 pada 9:41 am #

    nak pikir nk tnye ape

  2. Jey Yusuff November 8, 2010 pada 9:44 am #

    nak pikir nk tnye ape

  3. kak ina kl November 8, 2010 pada 10:37 am #

    nak tanya camner buat mee bandung muar yang meletup camner..baguslah gi swimming tu sbb nanti cantik body kamu tu.semuga berjaya pegi ke australia yer kalau menang..akak nak kirim ole-ole dari sana ajerlah

  4. Hezesuze November 8, 2010 pada 10:41 am #

    dah send soklan haha

  5. sumpit November 8, 2010 pada 10:59 am #

    Haa aku nak tanya tentang pengalaman ko tentang menguruskan bbenda ni…Bagaimana anda menguruskan uri setelah isteri bersalin?Sila jawab yer

  6. AdiE November 8, 2010 pada 12:12 pm #

    ok2..akan tanye..~ DanieL AdiE ~

  7. J.M.R November 8, 2010 pada 12:23 pm #

    malulah nak tanya….~:-p

  8. efy November 8, 2010 pada 1:23 pm #

    redmummy ?sape tu ?siyes tak kenal . haha

  9. Eazy Izzuddin November 8, 2010 pada 1:34 pm #

    wah!…nnti bole tye pojie neh..hehe

  10. Admiral Hafiz November 8, 2010 pada 4:32 pm #

    Admiral Hafiz Ensem x?Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

  11. etomyam November 8, 2010 pada 4:49 pm #

    wah steady ni sudah ada formspring, nanti bila muncul soalan cepumas tu akan ku tanya😀

  12. Adam November 8, 2010 pada 5:19 pm #

    wahhhhhh! ade tajaan nih…ahakssssss.. adam nak tanya poji face to face je la… bleyyy

  13. Mr.Ix November 8, 2010 pada 7:58 pm #

    ermm? urmm? ehh? errr??ok sila jawab….hahhaha

  14. asfz lily November 11, 2010 pada 10:21 am #

    nak tnya juga😀

  15. ..hizamirahim.. November 11, 2010 pada 11:50 am #

    wah.kalau nak bagi soklan teka teki boleh ?XD

  16. Heidi Shafiq November 11, 2010 pada 2:01 pm #

    byknye social network skg.. mls nk amik tau pasal formspring.. fb ngn blog pun x terjage.. hahaha..

  17. hamzah ian November 11, 2010 pada 7:06 pm #

    pojie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  18. Aku X-PO November 11, 2010 pada 7:42 pm #

    aku tak penah pun main formspring tu..tak rasa cam buang masa je main benda alah tu? hehe Makin Dewasa, Makin Simple? Anda Bagaimana?

  19. Jumie Samsudin November 12, 2010 pada 5:08 am #

    Sorry akak terbagi 3 soalan secara ANOM. Sat akak nak log in dan tanya guna ID akak.Anyway…akak nak tiru la cara hang ni. Akak pun nak buat artikel camni jugak.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: