Love it? Sing it 2! VOTE ME PLEASE…

9 Nov
Salam kawan²…

Oklah straight to the point, Pojie nak meminta jasa baik kawan² yang mana rasa dia baik ati nak tolong vote Pojie untuk contest yang diadakan oleh McDonald’s Malaysia iaitu Love it? Sing it 2! Pojie sudah join jadi minta tolong kawan² untuk vote Pojie. Boleh??? Mula² sekali perlulah ke applikasi dia di sini [KLIK]. Selepas itu…

Akan keluarlah jukebox macam nih. 
Kalau nak participate boleh juga, tapi kalau nak vote Pojie, sila pergi ke “Gallery” .
Sila cari video Pojie yang memakai sweater ber-hood coklat.
Kedudukan video Pojie pada waktu ini adalah yang tengah di barisan ke-2.
Selepas korang klik pada video Pojie tuh maka akan keluar wajahku.
Juga akan kedengaranlah suara Pojie berkumandang di sana.
Pada bawah video tuh ada tertulis “Love this?” Jadi silalah klik “♥ Vote” itu ya.
Bila dah vote dia akan cakap “Thank you for your vote”.
Jumlah vote akan bertambah di bahagian atas video.
DONE!

Sayangnya korang boleh vote sehari sekali jer, dan tarikh tutupnya pada 10hb ini. Jadi, minta tolong rakan² yang ada tuh vote Pojie sekali, boleh? Mana tau Pojie menang hadiah wang tunai tuh, dapat Pojie buat makan² kat korang semua. Eh, ini janji Pojie tau. Yela, Pojie nak juga join contest itu ini, nak juga menang, sebab tuh Pojie minta tolong korang semua. Asyik Pojie jer pakat vote korang, sekali sekala Pojie minta tolong boleh la ek… Thanks tau!

Sayang korang!!!

Love,

9 Respons to “Love it? Sing it 2! VOTE ME PLEASE…”

  1. atty's November 9, 2010 pada 1:55 am #

    wokeh.kty vote for pojie..gudluck..ye

  2. Hezesuze November 9, 2010 pada 2:23 am #

    haruss vote adik akak nie..eh eh meh ler join lucky draw akak…huhu

  3. j0j0_bdiN@ November 9, 2010 pada 2:51 am #

    tu wig mane tuh?

  4. mohdikram November 9, 2010 pada 2:54 am #

    mati la.nmpk mcm u pakai wig masa mula2 tgok pic diatas.haha

  5. Jey Yusuff November 9, 2010 pada 4:55 am #

    nanti jey sebarkan sekampus

  6. Admiral Hafiz November 9, 2010 pada 5:04 am #

    wahhhbest2gud luck yeAdmiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

  7. Eazy Izzuddin November 9, 2010 pada 5:05 am #

    done…xD

  8. AdiE November 9, 2010 pada 9:13 am #

    wah..rajinnye pojie masok contest…good luck ye pojie..latest entry:http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/my-activity-today.html

  9. hamzah ian November 11, 2010 pada 7:10 pm #

    fuh

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: