Saya BANGGA!!!

20 Nov
Salam kawan²,

Ohhh maaf ya buat sesiapa yang masih menantikan kemunculan vlog Pojie. Debor gak kan macam mana Pojie nak membebel kali nih. Hahaha. Maaflah yer, ada masalah teknikal kat sini. Pekat jer pose², hafal skrip tup² tak leh nak upload plak. Tapi takpe, tunggu jer Isnin nanti ok, korang tatap la puas². Meanwhile, korang tataplah vlog protege Pojie di sini, comel orangnya. Nama dia P3tani.

Dah tengok? Puas ati? Suka? Taste? Sila jumpa mak hayam dia ni, boleh? Kidding! So, Pojie just nak story kat korang Pojie berbangga selama lebih 2 tahun bergelar seorang blogger Malaysia dari Johor (walaupun menetap di Lembah Klang). Ok, cukuplah kan Pojie cakap Pojie bangga? Jadi untuk meluahkan kebanggaan Pojie itu, maka Pojie telah letakkan badge di kanan atas blog ini. Jika sebelum ini hanya memaparkan Jalur Gemilang, tetapi pojie telah menggantikannya dengan badge “Malaysia Blogger” dan “Johor Blogger”, ihsan dari BigHandDesign. Terima kasih ya🙂

Cun tak??!
Kalau rasa² nak yang lain dari yang lain, leh gak dapatkan Tag Bendera Negeri dan Parti kegemaran korang. Bloggernita yang comel², boleh gak cari kat Nyetok.com ini! Ada 1 tuh sebijik cam Jojobdina yang tengah gigih menjalankan contest. Sila terjah dengan segera kalau nak dapat tiket wayang free dari beliau. Sekian saja bebelan Pojie kali ini. Sekarang mahu bersiap² bergegas ke Shout Award. See ya!!!

Hanya satu,

4 Respons to “Saya BANGGA!!!”

  1. saya_arief November 20, 2010 pada 9:05 am #

    cun.:D

  2. joegrimjow November 20, 2010 pada 3:01 pm #

    banyak network pojie ni

  3. cybernetic88 November 20, 2010 pada 11:17 pm #

    hee dh share. nice bro😀

  4. P3tani is my nama November 21, 2010 pada 5:21 am #

    🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: