Entri MUNGKIR JANJI

22 Nov
Salam,

Baiklah, agak sedih hari ini sebab hari Isnin minggu ini is not a good start for me. Bangun pagi² ke tempat kerja dengan harapan tak nak tempuh jam, nak duduk depan cam dan siapkan vlog yang tertangguh. Tetapi, pagi² lagi ada yenna sudah kena maki hamun sebab park motor cabuk dia sebelah kereta Pojie kat driver side, nak masuk kena masuk dari passanger side. Kangkang punya kangkang, jeans yang baru beli terkoyak lagi. Damn it! Naik rumah balik tukar seluar. Drive sampai pintu ofis baru sedar kunci ofis dan kad akses ada dalam beg 1 lagi. Cool. Balik umah, datang balik ofis sudah jam. Amik masa sejam lebih kesemuanya dengan kerugian minyak lagi. Shit!

Masuk² ofis lampu dalam ofis sudah macam lampu disko, lantak. Malas amik port, suruh orang tukarkan je. Lepas tuh on PC, on cam segala, tetapi Youcam sudah tamat subscription pulak. Ok fine… Kesimpulannya, Pojie tak dapat nak buat vlog seperti yang telah Pojie janjikan sebelum ini. Dah consider mungkir janji la kan. Shit! Tak suka. Nak buat vlog yang seciput ala² pun tak dapat, dan seterusnya pun tak boleh juga la membebel depan cam selagi lom renew. Damn it! Okla, tak mahu hampakan korang yang susah² payah bertanya, kini Pojie menjawab dengan copy paste sajor kat sini…
Sorry guys!!!

Hanya satu,

10 Respons to “Entri MUNGKIR JANJI”

  1. Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) November 22, 2010 pada 4:00 am #

    TQ pojie menjawab soklan dengan penuh info!!!!

  2. nana November 22, 2010 pada 9:12 am #

    wow, malangnya hari kamoo. huhuhu. sabo jela

  3. cik EPAL November 22, 2010 pada 10:32 am #

    alaa baru nak tengok vlog pojie

  4. cik helena November 22, 2010 pada 12:58 pm #

    vlog apa..tips yeh?hehe

  5. Eazy Izzuddin November 22, 2010 pada 1:36 pm #

    sabo je la…;)

  6. AdiE November 22, 2010 pada 1:42 pm #

    thanx pojie kerana telah menjawab soalan daniel adie..10kg je lg..bole tu..Latest Entry:http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/sampai-bila.html

  7. Adik November 22, 2010 pada 3:26 pm #

    cuba teka mana satu soalan i?

  8. Afzainizam November 22, 2010 pada 5:23 pm #

    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★buat pembaca blog kamihttp://firestartingautomobil.blogspot.com/http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★Salam kunjungan salam ziarah…. hahhhh kang kadang benda cam tu selalu sangat berlaku kat aku tertinggal segalanya kat umah bila dah sampai opis….. woooo balik ambik barang mak aku marah pasal tak baik kalau patah balik umah kesesuatu destinasi…. nak buat camner aku ni pelupalah

  9. Hezesuze November 23, 2010 pada 3:09 am #

    kelako gak baca soklan2 dowang nie…huhu

  10. epulafea November 24, 2010 pada 4:42 pm #

    keh keh keh soalan "Laki akak En. Khafi tu kendu tak?" mesti soalan dari Jumie.sila kesali. T_T

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: