PoJiePooH @ Facebook

26 Nov
Salam buat semua,

Erm, orang dah berkurun buat, beratus² readers yang like fanpage dia, aku baru la terhegeh² nak buat kann! Dan kalau korang perasan kat sidebar Pojie nih dah ada dah like box untuk fanpage PoJiePooH di FB. Kalau suka klik jela yer. Ajak kawan² klik sama. Sebab Pojie tak larat nak approve blogger² dan pembaca² baru dalam personal FB Pojie. Pojie approve pada yang rapat jer, yang kurang rapat maaflah ya. Tak larat nak handle n trace setiap seorang.
So far, nak ucapkan terima kasih banyak² buat Redlinda yang sudi mengajarku membuat like box ini. Terima kasih juga kepada beliau dan 4 orang insan yang lain yang menjadi 5 orang pertama like page Pojie; Sidaratul, Haslina, Bro, Red dan Pojiepooh (eh, sayalah tuh). Terima kasih yer. Akhir kata, sokongan anda terhadap industri ini amat² Pojie harapkan 🙂

Hanya satu,

11 Respons to “PoJiePooH @ Facebook”

  1. Jey Yusuff November 26, 2010 pada 2:13 am #

    jey x buat. takut xde orang like. hihi

  2. Adam Arjuna November 26, 2010 pada 2:18 am #

    hoho.. makin glemer la nih…

  3. Raph November 26, 2010 pada 2:28 am #

    salam, camne nak wat like button ni?thankshttp://abadbaru.blogspot.com/2010/11/video-lawak-yang-korang-takkan-bosan.html

  4. z o u l November 26, 2010 pada 3:49 am #

    join ni khttp://aizoul.blogspot.com/2010/11/shades-contest.html

  5. Hazzy Ishak November 26, 2010 pada 4:12 am #

    takde fanpage…huhu

  6. AdiE November 26, 2010 pada 5:41 am #

    mcmane nak wat ek pojie?leh ajar adie x??

  7. intanurulfateha November 26, 2010 pada 5:42 am #

    yeayyy! da bole like

  8. Hezesuze November 26, 2010 pada 6:53 am #

    erkk boleh buatkan tuk akak tak?? hehe

  9. cik helena November 26, 2010 pada 11:44 am #

    ok kite tak buat pon.hehe

  10. kak ina kl (1) November 28, 2010 pada 12:25 pm #

    wah mukaku terpapar di sini..tq poojie..sudi bagi komen psl kena kutuk tu yer..

  11. Pejuang Kesenian Extrem Disember 11, 2010 pada 3:39 pm #

    Dah like dah..saya org yang ke 31 yang tekan like..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: