Pakatan Blogger? Hebat!!!

23 Dec
Salam kawan²,

Wah, agak slow juga aktiviti blogging Pojie nih lebih² lagi dah dekat² tahun baru. Tiba² dari awal last month aritu pakai gear 1 untuk memecut sampai la nih masih di gear 1, no wonder la slow macam kura².  Ahaks! Tak mengapalah. Kita masih ada kurang 2 minggu saja lagi untuk menyambut tahun baru kan, jadi Pojie akan cuba untuk melangsaikan hutang² entri Pojie kepada korang selama ini. Banyak woooo! I will try my best! Hiarrgghh!

Baiklah lupakan seketika pasal hutang segala tuh. Pojie cuma nak promote kawan² blogger Pojie nih berkenaan dengan sebuah “pakatan”. Bukan Pakatan Keadilan Rakyat yer, no no no, tak kuasa nak masuk campur. Ia merupakan sebuah web komuniti tutorial Malaysia atau lebih dikenali sebagai Pakatan Blogger


So, terima kasihlah banyak² buat Melz dan Daakjaat yang telah memperkenalkan Pojie dengan pakatan blogger nih. Selain korang boleh mendapatkan tutorial yang hebat² di sini, korang juga bisa berkongsi tutorial yang korang tahu untuk dikongsi dengan teman² di luar sana. Bangga juga beb apabila 1 tutorial yang Pojie berkenaan dengan FB Fan Page pernah siarkan di sini. Cuma entri berkenaan dengan Embed Code tuh macam ditarik balik pula setelah dipublishkan baru² nih. Kenapa ek? Apa² pun, rajin²lah menjengah ke Pakatan Blogger nih, sebuah pakatan yang mantap!

P/S: By the way, admin² nak naik KL dia buat Big Gathering katanya, jom join🙂

Hanya satu,


7 Respons to “Pakatan Blogger? Hebat!!!”

  1. mr.syazwan Disember 23, 2010 pada 1:31 pm #

    buat pengetahuan en pojitutorial en abg tu sy da save n download da tuk kemudahan akan dtghehekeep up a good work ye..=_=

  2. DanieL AdiE Disember 23, 2010 pada 6:34 pm #

    wow..mcm letop je pakatan nie…Latest Entry:http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/sy-bukan-budak-setan.html

  3. blog-tips-kurus Disember 23, 2010 pada 8:13 pm #

    bagus! bagus untuk newbies macam saya:)

  4. Hazzy Ishak Disember 24, 2010 pada 2:07 am #

    lama tak singgah blog dakjaat.

  5. Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) Disember 24, 2010 pada 10:56 am #

    TQ pojie atas infoo…

  6. nas Disember 24, 2010 pada 1:37 pm #

    pergh..ader plak laman pakatan blogger..unik gak nama dia😀

  7. EmanCloud Januari 4, 2011 pada 12:19 pm #

    wah siap ade pakatan blogger!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: