Blogger BIG GATHERING @ Berjaya Times Square

25 Dec
Salam kawan²,

Mesti ramai dah alert pasal nih kan? Especially sesiapa yang ada Twitter dan update perkembangan blogger² mantap seantero dunia. Dan katanya esok akan diadakan gathering untuk blogger² dengan penampilan istimewa MelzRomeo..
Meh join ramai² memeriahkan CosmoWorld di Berjaya Times Square esok dari pukul 10 pagi sampai lebam. Lepas tuh nak makan² dan main bowling dan karok lagi. Sampai lebam katanya. So, kat sana bolehlah anda bertemu dengan blogger² hebat macam Ery Farieha, Bean Murano, AusMelankolik, Eyriqazz, CikHel dan ramai lagilah. Jom kita berkenal²an.. Yela mana tau nak tengok Pojie nih betul ker idak comel macam Pooh, meh saksikan sendiri. Yang pasti nak kenal Pojie tak susah, Pooh sebagai penanda..

See you there!!!

Hanya satu,

19 Respons to “Blogger BIG GATHERING @ Berjaya Times Square”

  1. yuyu Disember 25, 2010 pada 6:09 am #

    nak pergi juga tapi isnin ni ada exam.adushhh..huk huk huk..sobs sobs sobs…

  2. Pensel Kontot Disember 25, 2010 pada 6:20 am #

    wow best tu…

  3. ..hizamirahim.. Disember 25, 2010 pada 6:26 am #

    wow.XBkalau ada rezeki la kan.

  4. DanieL AdiE Disember 25, 2010 pada 8:05 am #

    wah,,gathering…big tu..Latest Entry:http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/contest-nak-menang-header-dan-blog.html

  5. Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) Disember 25, 2010 pada 9:05 am #

    sok bwk tupai tu la ek..*sok pojie bwk beg p skolah yg de pooh ek..hehehe…somel nyee…hahaha

  6. luna Q jimat Disember 25, 2010 pada 12:11 pm #

    nak pegi tp xde sape nk temankan.. T_T

  7. fatin hanani Disember 25, 2010 pada 1:08 pm #

    hehe mmg cnferm fatin x leh p hahajauhnya😀

  8. atty's Disember 25, 2010 pada 1:29 pm #

    mesti besh kalo dpt join kan..enjoy ye esok pojie.

  9. KiFli si Dolce Disember 25, 2010 pada 4:08 pm #

    kasih berbelah bagi nak g😛

  10. Yutaka Mushimura Disember 27, 2010 pada 3:03 am #

    woohaa..nie la blog a famoss sa ko ek…okies…:)

  11. ...etiey erywan♥ Disember 27, 2010 pada 3:27 am #

    hmm bila nih? hmmm ngak tau ba… haha! i tunggu gathering cam tahun lepas yerklkk @ tasik perdana…

  12. Bro Framestone Disember 27, 2010 pada 5:46 am #

    bro xdapat nk join T-T

  13. zool Disember 27, 2010 pada 6:00 am #

    syoklah korang pegi gathering kan

  14. mr.syazwan Disember 27, 2010 pada 4:15 pm #

    da tgk pic poji!smart!=_=

  15. athiea Disember 28, 2010 pada 2:03 am #

    smue duk bicare ttg ini.sob sob sobhttp://thyyunxthiya.blogspot.com/

  16. Anna Boleyn Disember 28, 2010 pada 4:52 am #

    sedih tau..kita je kenal pojie..pojie tak kenal kita pon. ;pjom tengok..hana ada link kan awak dlm entry hana :)http://www.hanalovenest.com/2010/12/big-gathering-at-ts-link-mereka-yang.html

  17. Mah@mahu Disember 28, 2010 pada 4:34 pm #

    Lama tak singgah blog pojie… nak bagitahu dah tag pojie untuk satu contest kat my blog jom joint…

  18. En iLham Disember 29, 2010 pada 3:44 pm #

    seronoknya.dah lepas kan??pojie pg ke??

  19. @reltzsensei Disember 30, 2010 pada 2:10 am #

    ape aktiviti?mkn2 je ek?huhuhu

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: