Najib Razak F#ck Rosmah Mansor???

30 Dec
Hola,

Lama gila tak update entri. Maaf, mood merudum sangat lebih2 lagi hujung tahun. Apa² pun just a short entry from me, from my Twitter; @Pojiepooh. Let the picture tell the story ;p


Mula² cam terkejut jugalah kan PM yang kita segani boleh berkata sedemian rupa. Tetapi setelah disiasat, ini orang psiko punya profile. Followers pun tak ramai. Tweet dia pun haram jadah punya. Dan yang pasti PM kita punya the true Twitter is @NajibRazak yer. Jangan tertipu dengan yang lain².

P/S: Sentap setiap kali tweet selebriti termasuklah PM takdenya respons. Blogger bajet selebriti? Tak payah cakap itu lagi haram jadah bajet bagus. Ko mention la 1000 kali kalau ko bukan geng dia, dia buat dono jer.

Hanya satu,

30 Respons to “Najib Razak F#ck Rosmah Mansor???”

  1. Mr.IX Disember 30, 2010 pada 7:19 am #

    wahhhh..tersentap btol…leh wat report ni coz meyalahgunakan pic PM ni serta memburukkan PM. n jatuh maruah malaysia.

  2. Jumie Samsudin Disember 30, 2010 pada 7:20 am #

    noksss! yang ni tipu punya twitter. semalam dia Fuck kawan akak jugak. Awy Shalwiza sebab we olls duk tweet pm najib mintak cuti. hanjeng la sapa buat ni

  3. Hazzy Ishak Disember 30, 2010 pada 7:26 am #

    najib rabak.HAHAHAHA

  4. miss lolly a.k.a luvfareda Disember 30, 2010 pada 7:28 am #

    huahauahuaahua!ade jugeeeeeeeeee kan.hurm tang twitter blogger slebriti, mmg betul pom. hek hek

  5. @rep Disember 30, 2010 pada 7:33 am #

    syabas bette.. entry yang bakal menggamit sejuta readers sehari!!!!

  6. atty's Disember 30, 2010 pada 7:46 am #

    Salam pojie..hehehhe..mati2 ingat najib bebetui.happy new year pojie.semoga tahun 2011 lebih baik dari tahun sebelumnya..amin

  7. Encik Psychopath Disember 30, 2010 pada 7:51 am #

    sape la yg jahat sgt ni..

  8. ☺[ai][sUmi]☺Chan Disember 30, 2010 pada 7:56 am #

    wahh~ heart attack sumi seketika..

  9. Afizz Disember 30, 2010 pada 8:00 am #

    Fuhhh! Cuak tengok entry ni.. Nasib baik itu tweet PM palsu… O_oJom Sertai Bloglist MemoriSeorangMudaSegmen Bloglist MemoriSeorangMuda 2011

  10. Yutaka Mushimura Disember 30, 2010 pada 8:10 am #

    sgt2 betul bro..kene berhati2 pasal psiko blogger…or psiko fb…bleh memudaratkan kesihatan lor.LoL

  11. Anem arnamee Disember 30, 2010 pada 8:11 am #

    Alrite!Asyik jadi stalker, penat pulak ! Dah follow ncik pooh eh encik pojie ni. Haha,terkejut aw nengok gambo tu. Aiyak! Bajet betul, nasib bek baca:)p/s : Itu sebab sesetengah twitterers ade je selebriti balas tweets dier, dier print screen simpan dalam oven. Bukan senang owh, diorang nak balas, 'mahal '😛

  12. neoeija Disember 30, 2010 pada 8:38 am #

    wawawa…hampir tertipu jugak tadi, baca balik nama dia "najibrabak" bukan "najibrazak"… rosak betul diorang ni…

  13. apezs shah Disember 30, 2010 pada 9:46 am #

    mengong tol org tu… haha.

  14. BeaN MorENo Disember 30, 2010 pada 9:47 am #

    ada gak orang cam ni…mesti orang PKR tu haha

  15. @reltzsensei Disember 30, 2010 pada 10:19 am #

    wa pojie men politik ek skg..hahaha

  16. Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) Disember 30, 2010 pada 10:31 am #

    ade gak org cm ni kan…nk popularity je lebay…adoiayooo…

  17. @rep Disember 30, 2010 pada 10:46 am #

    aik!!!!

  18. Dye Kronniesar Disember 30, 2010 pada 11:19 am #

    yg p/s tue yg rase nak like.hahaha.boleh?

  19. AdeqSaniza Disember 30, 2010 pada 12:01 pm #

    .aiiyoooo , cm ni punye org pon ade ke ?.hoihoho..singgah & follow sini..sila la melawat blog saya yg tk seberapa tuh yek?.almaklum laa , new blogger.((:

  20. KiFli si Dolce Disember 30, 2010 pada 12:19 pm #

    terkejut uolsss membacanyer…

  21. era_zierah Disember 30, 2010 pada 12:24 pm #

    uiks…terperanjat gak mula2..npk sgt 2 tpu nye profile…sgt setuju ngn p/s tu,…kdg2 dorg bget je…;p

  22. Hezesuze Disember 30, 2010 pada 1:52 pm #

    caitt!! ingatkan betul PM yg kata lagutu huhu

  23. OrKeD Disember 30, 2010 pada 2:27 pm #

    huhu..terkejut cik orked…

  24. fazzlies Disember 30, 2010 pada 6:22 pm #

    i loike bab p/s tuh..! memang kurenggg respon dari golongan sedemikian…laen geng, sorry no reply…baek simpan twitter korang jer utk family and sepupu-sepapat…

  25. darkbatman Disember 31, 2010 pada 8:04 am #

    bahaya gak kdg2 ngn social media ne kan.. leh timbulkan salah faham.

  26. Ciki Disember 31, 2010 pada 12:49 pm #

    gile la kalau pm buat mcm tu..huhu

  27. ika honey bunny Januari 1, 2011 pada 6:44 am #

    setuju… nyampah betul blogger yg bajet selebbb.. selebetttttt betul wuwuuuu. sombong gila vavehhhh. benci.

  28. Ariffin Janal Januari 1, 2011 pada 6:33 pm #

    hahahahaha artis kalo melayan mmg makin ramai ahh nk berbual dgn dia. kdg2 sakit ati gak tny takdenye nk jwb –"

  29. nas Januari 2, 2011 pada 1:22 pm #

    manusia yg sgt gila..kesian family dia..

  30. Fariq Januari 3, 2011 pada 10:33 am #

    hahaha,, mati2 ingat si PM tweet camtu.. hahaha.. yg pasal blogger bajet tu.. betul3x.. aku sokong,, 1000 kali tak cukup, kena 1001 kali baru dia reply satu,, hehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: