Haiikorunkk!!!

3 Jan
Hai korang,

Actually Pojie ada banyak nak share dengan korang semua, tapi itu lah kan, banyak sangat bende yang menganggu fikiran nih. Draf dah banyak, nak update dan publish punyalah liat. Yela, lagipun blog Pojie bukan ada yang teruja sangat pun kalau update, tak pernah pula orang kompang kat Twitter suruh baca dan komen. Takde yer uols. Jangan perasan. Muka pun tak seberapa jangan harap ada orang nak bangga amik pic dengan ko, apatah lagi nak buat projek tangkap muka ko. Nak baca blog yang penulisnya tak cute, lagilah pulak. Hahaha. 

Apa² pun petang tadi menjelang maghrib (time² setan keluar), time tuh la timbul isu #haiikorunkkk apabila terbaca blog paparazzi blogger Malaysia, Cik Sheeka. Meriah juga yer perbincangan tadi. Kisah terbuka la, tersentap la, terperasan la, tergedik la semua keluar ok. Pojie pun google² la maka adalah keluar a few blogger yang sangat dikenali semua. Yelah kan, blog famous mau orang tak kenal. Dan ada a few juga video yang mereka buat. Walaupun agak bajet² comel (sehingga terkeluar ekpressi annoying Pojie), tapi macam fun juga. Nak gak buat parody, nak gak try. Mana tau ramai orang berkunjung sebab tengok Pojie ala² comel dan manja buat macam tuh **muntah ramai².


Apa² pun this is just for fun. Siapa yang terasa tuh minta ampun minta maaf. Takde niat nak menyakitkan hati korang just nak feeling² jadi comel jap. Lagipun dah lama Pojie takde vlog kan. So, sehingga kita berjumpa lagi…

Bye korunkkk!!!

Hanya satu,

28 Respons to “Haiikorunkk!!!”

  1. SayaAnonymous Januari 3, 2011 pada 2:03 pm #

    haipojieeepooohhhh..hehehe

  2. Fariq Januari 3, 2011 pada 2:13 pm #

    adeh pojie.. tak dapat nak tgk video tu,, tenet sangat lembap.. sob3x,, papepon t kita amek gambar berdua,, aku buat2 eksaited okay.. hahaoh XOXO!! Blog Gosip Terpanas

  3. Fauzzan Helmy Anuar Januari 3, 2011 pada 2:28 pm #

    Esok saya akan tengok di opis!!!

  4. DanieL AdiE Januari 3, 2011 pada 3:26 pm #

    hahaha..comel la video tu…Latest Entry:http://danieldeadie.blogspot.com/2011/01/beginning-of-end.html

  5. ..hizamirahim.. Januari 3, 2011 pada 3:37 pm #

    haha.dasat betol.

  6. OrKeD Januari 3, 2011 pada 3:44 pm #

    hi pojie…kite berkongsi rase yg same; malas nak update blog…last2 bace jer blog yg org len update..huhu..bye pojie..

  7. sickchild Januari 3, 2011 pada 3:52 pm #

    sempoi la der ! HAHAHAHA.i loikeeeeee! HAHAHA.

  8. aman Januari 3, 2011 pada 3:54 pm #

    mana ending dia? bukan kena bagi kiss ke?

  9. ADfeez Januari 3, 2011 pada 6:27 pm #

    pojie… ad teringat mcm kartun dora the explorer bila tgk video nie.. ekkekek…comel!!!!BYE KORUNKKKKK :

  10. Hezesuze Januari 4, 2011 pada 12:43 am #

    haikorunk!! huhulepas rindu akak kt ko pojie hehe

  11. eykameow Januari 4, 2011 pada 2:51 am #

    pojie,siyes eyka rasa macam errr? lantak dia lah (si blogger tu) nak buat style apa pun kt blog dia. dah itu blog dia. n reader dia suka dia gituu..kan?! HAHAHAHA yg tak suka tu jeles lah tu sbb takleh buat mcm tu…tettt~ 1stime tgok bloh sheeka~ hahahaha lawak2Btw, i like ur vlog pojiee~~~ kikikiki

  12. @reltzsensei Januari 4, 2011 pada 4:12 am #

    aloh2…tomeinyer die ckp ek..hik3…

  13. EmanCloud Januari 4, 2011 pada 9:11 am #

    haha klu aku buat video ni. mau kene penyepak ngan bakal sape2 je haha

  14. cik EPAL Januari 4, 2011 pada 12:10 pm #

    bye korunkkkkkkkkkk~

  15. KiFli si Dolce Januari 4, 2011 pada 12:20 pm #

    tak berani nak buat vblog…respect mak hayam….

  16. Anisa Hang Tuah Januari 4, 2011 pada 3:18 pm #

    hai kau orang!hehe

  17. fadzioriq Januari 4, 2011 pada 4:16 pm #

    sapa haikorunkk tuh tak tawu jgak~wuwuwuw

  18. Ain Zulaikha Januari 5, 2011 pada 11:51 am #

    macam kenal je sape blogger tersebut.. hehehe

  19. aleen aiden Januari 5, 2011 pada 1:36 pm #

    ha3,suweetnye penulis nih…hye! ;P

  20. Mr.IX Januari 5, 2011 pada 1:59 pm #

    xde link2 ke nk kli #haikorunk tu….haha

  21. Firdaus® Januari 6, 2011 pada 1:40 am #

    video yg menarik..ehehhee~

  22. EmanCloud Januari 6, 2011 pada 12:48 pm #

    hehe semua bende klu blebihan ade je mudaratnye ehhe ok2. jom tweet2 ngan dania. nak tunggu die bace je haha

  23. BeaN MorENo Januari 6, 2011 pada 2:57 pm #

    cik shika – dah makin pemes

  24. Afzainizam Januari 7, 2011 pada 6:00 pm #

    ,=====,o00o Pon..Ponn..Ponn//__l_l_,\____\,__l_—\_l__l—[]lllllll[]_(o)_)__(o)_)–o-)_)___~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baruhttp://firestartingautomobil.blogspot.com/http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Pojieeee bagus lahhhh video tuuuu…. aku rasa ko pasti popular lepas ni…. yuppp ala-ala manja gitewww suka lahhhh vid ni

  25. J.M.R Januari 7, 2011 pada 6:33 pm #

    pojie lg cumel kot dr diorg tu..kihkihki

  26. kak ina kl (1) Januari 8, 2011 pada 12:08 am #

    nasib baiklah cuma buat video masak maggi..takutlah nak buat lagi video..takut kena kutuklah pulak..kan pojieeeeee

  27. niesz Januari 8, 2011 pada 3:21 am #

    hehehe..da mcm cik epal la plak entry ni..ape2 pon..hv a nice day ya..

  28. hamzah ian Januari 8, 2011 pada 3:26 am #

    Gedik.. Keh keh keh

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: