AJL 25 Ekslusif dari Pojiepooh

9 Jan
Salam kawan,

Mungkin ada yang tak sabar² nak menyaksikan anugerah berprestij di Malaysia, yang dinantikan setiap tahun oleh kebanyakan kita iaitu Anugerah Juara Lagu. Dan pada tahun ini AJL ke 25 mempertandingkan 14 buah lagu untuk merebut beberapa trofi yang ditawarkan buat yang terhebat di kalangan yang hebat. Masalahnya semua hebat² belaka. Tak tahu nak predict mana² antara mereka² ini…

1. Faizal Tahir – Hanyut
2. Shahir – Kebahagian Dalam Perpisahan
3. Hafiz – Noktah Cinta
4. Black & Meet Uncle Hussin – Drama King
5. Adira – Ku Ada Kamu
6. A.P.I – Pelita
7. Yuna – Cinta Sempurna
8. Tomok – Berlari
9. Black – Sofea Jane
10. Hujan – Mencari Konklusi
11. Faizal Tahir – Selamat Malam
12. Bunkface – Ekstravaganza
13. Stacy – Jahat
14. Ana Raffali – Tolong Ingatkan Aku

Ok, sebagai menghangatkan lagi AJL yang akan berlangsung pada malam ini, Pojie membawakan medley lagu² finalis AJL 25. Sebanyak 14 lagu yang Pojie nyanyikan secara acapella bodoh² jer, dengan sekali nyanyi dan melihat sedikit bait² lirik. Jadi maafkan Pojie yang lari piching sana sini, salah lirik, abaikan semua yer, ini sekadar hiburan semata².. Saksikan…

Sila kuatkan volume anda sebab sound capture dari mic nih agak lemah.

Jadi ada yang dah terkeluar tahi telinga? Bernanah telinga? Hope tidak la yer, kang tak sempat nak dengar versi yang lebih meletop malam ini. Pojie sepatutnya pergi dan duduk di tempat VIP tettapi terpaksa pulang ke kampung atas panggilan bonda permaisuri. Gittew! Anyway, buat kesemua 14 finalis, all the best Pojie ucapkan. Pojie tiada sebarang target sebab this year punya lagu Pojie tak berapa layan sangat, tapi akan tetap menyaksikan menerusi kaca TV kat rumah nanti nak lihat Faizal Tahir dan Stacy beraksi.

Bye.. Bye!

P/S: Sila komen tentang stail pengucapan Pojie, ia dilakukan secara spontan selepas 3x percubaan. Thanks ya🙂
Hanya satu,

12 Respons to “AJL 25 Ekslusif dari Pojiepooh”

  1. efa Januari 9, 2011 pada 2:24 am #

    erk semua hebat2 tak tahu sapa menang..just wait n see ja sapa menang huhu

  2. Aisyalicious Januari 9, 2011 pada 4:06 am #

    gilerlah,dah macam dj live daru AJL.Baik saya nantikan update darai anda ye!Ps: kem salam abang fezal tahir untuk saya!

  3. nas Januari 9, 2011 pada 7:28 am #

    mantap lah pojie…🙂

  4. Jumie Samsudin Januari 9, 2011 pada 9:16 am #

    Kelessssss! Mak nak pinjam earphone pink hang itu boleh???????

  5. Jumie Samsudin Januari 9, 2011 pada 9:18 am #

    NOKSSSS TAIK LALAT HANG SAMA MACAM MAK LA! MELETOPSSSSSSSSSSS

  6. apezs shah Januari 10, 2011 pada 2:47 am #

    BUT Ana Raffali menang hehe…apezs dah follow pojie.. dtgla ke blog baru.

  7. Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) Januari 10, 2011 pada 4:27 am #

    gud try pojie…

  8. enyheartsdiamond Januari 10, 2011 pada 4:33 am #

    pojie sayang.. broadband eny lembab.. tak bayar lagi.. tak dapat view😐

  9. Lelaki Ini Januari 10, 2011 pada 7:30 am #

    wahbesh2!

  10. EmanCloud Januari 10, 2011 pada 1:36 pm #

    uyo berani mati! haha hehe nyanyi jgn x nyanyi hehe!

  11. Pejuang Kesenian Extreme Januari 10, 2011 pada 8:20 pm #

    Suara boleh tahan…terbaik la pojie..Tapi pojie macam kejar masa la..(^_)

  12. fazzlies Januari 12, 2011 pada 3:31 pm #

    Pojie…u la masuk AJL…baru M.Nasir tak tau nk pilih ane satu..semua medley dalam satu nafas nieh..!! huhu..thanks for the comment on my page~http://fazzlies.blogspot.com/2011/01/tolong-ingatkan-akuboikot-ajlhuahahaha.html

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: