3 Suara : It’s a Beautiful Life!

14 Jan
Salam teman²,

Actually dah lama juga Pojie dengar pasal projek 3 orang artis wanita Malaysia yang hebat bergabung dalam sebuah album. Mula² fikir apalah sangat, ntah² album kompilasi. Yela, dengan ekonomi suam² kuku nih rasanya agak payah nak mengeluarkan 1 album penuh dengan 10 lagu, lebih² lagi melibatkan artis hebat dan ada nama dalam industri suara tanah air. Mestilah memerlukan kos lebih tinggi. Tetapi Pojie sangat impressive apabila 3 orang penyanyi hebat Malaysia; Ning Baizura, Jaclyn Victor dan Shila Amzah bergabung suara di dalam 3 Suara.


Dan kebetulan pula seorang blogger hebat; AdiLuqman mencemar duli drop komen beliau di shoutbox Pojie. Wow, I’m flattered ok. Sebab apa, Pojie baca gak blog beliau, pernah jumpa depan² tapi since beliau tak pernah perasan kehadiran Pojie, maka Pojie jadi jela silent reader. Segan. Tak sangka beliau notice kehadiran Pojie, kot. Yeke? Apa² pun Pojie kagum sangat dengan semangat beliau dalam mempromosikan album 3 Rasa nih sehingga sanggup membuat contest [KLIK] untuk berkongsi rasa beliau terhadap album yang hebat ini. Syabas Adi. Pojie pun tak sabar nak dapatkan album ini lepas dengar preview. Paling best kalau dapat percuma dari kamu. Hahaha. Meh dengar preview lagu² sambil baca review dia sure layan.


Amacam? Ada masyuk dalam jiwa tak? Erm, Pojie nak ajak teman² Pojie join sama bleh tak? Kalau Pojie tak menang, korang menang leh Pojie pinjam, tak pun copy dalam CD, ehh no no no cetak rompak yer. So, korang jom join la wei;

Ok bos sudah siap! Soalan pun Pojie dah emel. Sila pastikan Pojie menang, kalau tak menang Pojie ugut nak beli cetak rompak jer. Giler ah main ugut² sah² tak menang. Hahaha!!!

Hanya satu,




8 Respons to “3 Suara : It’s a Beautiful Life!”

  1. eiela Januari 14, 2011 pada 3:38 am #

    tak tau pun pasal nihLatest Entri :Yeaayy Cuti : Keputeraan DYMM Yang Di-Pertuan Besar Negeri Sembilan

  2. niesz Januari 14, 2011 pada 4:16 am #

    sedap kan lagu dorg..niesz da dgr da..hehe..

  3. mr.syazwan Januari 14, 2011 pada 4:41 am #

    gud luck babeh!=_=

  4. Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) Januari 14, 2011 pada 4:44 am #

    gud luck!!! sgt xclusive album ni…x sabar tgu release…nk kne crik ni…mnat gak kat sheila..

  5. J.M.R Januari 14, 2011 pada 9:58 am #

    nnt pinjam pojie!

  6. kak ina kl (1) Januari 14, 2011 pada 2:56 pm #

    good luck untuk contest Matjoe tu..akak pun berazam nak kurus tapi tak tertunailah lagi tahun lepas..apa nak buat ashik masak makan..masak makan

  7. Adi Luqman Januari 15, 2011 pada 1:25 pm #

    Tahniah kerana telah memenangi contest 3 Suara!http://adiluqman.blogspot.com/2011/01/results-3-suara-its-beautiful-life.html

  8. Chem5007 Mac 13, 2011 pada 5:11 am #

    Thanks for the post. Without your post, I maybe miss this. All songs are good. Pasni nk pegi beli cd…hehe.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: