Sayalah Pemenang 3 Suara!

17 Jan
Salam,

Ok short entri Isnin nih. Ia berkenaan dengan contest 3 Suara yang Pojie sertai [KLIK] baru² nih. Dan di pagi Monday Blues nih bukalah email tup² dapat emel ini;


Ok cam tak percaya. Kita terjah pula blog beliau [KLIK], dan ini resultnya… Nampak tak? Sila lihat pemenang ketiga itukan namaku… Betulkan??


Wowww!! Saya berjoget keriangan di atas kerusi ok. Sebab apa? Sebab akhirnya ada juga contest yang Pojie sertai menang. Kalau idak, harammm yer! Terima kasih Adi Luqman atas penghargaan itu. Since tengah “patah kaki” sekarang nih tak dapat nak jumpa lunch sama ker untuk diberikan hadiah itu, so silalah pos ke alamat yang telah diberikan melalui emel itu yer🙂 Lagipun I seganlah nak jumpa kamu **goyang² kaki. Kemenangan ini membuatkan semangat Pojie untuk kembali join contest² kembali terubat. So, last but not least…

Thank you!!!

P/S: Jumie sudah booked saya nyanyi masa majlis kahwin dia nanti dan request nyanyi salah 1 lagu dari album 3 Suara tuh, baiklah! Siapa nak jadi Shila dan Jac? Ning saya dah chop! Haha!!!

Hanya satu,

13 Respons to “Sayalah Pemenang 3 Suara!”

  1. ita cutevirus Januari 17, 2011 pada 5:03 am #

    tahniah pokie… lepas ni dibelai la yer..

  2. yuyu Januari 17, 2011 pada 5:23 am #

    tahniah pojie!!!patah kaki ker??adushh…semoga cepat sembuh..=)

  3. mr.syazwan Januari 17, 2011 pada 5:23 am #

    tahniahnnt nak pinjam nak burn ye>.<

  4. ..hizamirahim.. Januari 17, 2011 pada 5:34 am #

    hehe.tahniah2.;D

  5. Bro Framestone Januari 17, 2011 pada 5:52 am #

    amboi.. tahniah huhuhunak dibelai je ek pojie nie…

  6. atty's Januari 17, 2011 pada 6:00 am #

    tahniah pojie..insyallah lepas ni nanti mesti byk lagi contest yg pojie leh menang.

  7. Qarl Januari 17, 2011 pada 6:55 am #

    wahhhkelasss!nk jd ning katenya!

  8. Zue Zoey Januari 17, 2011 pada 8:32 am #

    congrats Pojie!!!!! nanti kita gi karaoke nak? hehehe

  9. Amirul Faiz Abd. Razak Januari 20, 2011 pada 2:25 pm #

    wow, tahniah lah pojie. saingan sengit dengan pemenang tempat 1 dan 2 tu. Slogan ko pun mantap. Tahniah!.🙂

  10. Matjoe Januari 21, 2011 pada 7:35 am #

    congrat pojie. hang mmg layak menang

  11. asybedazzle Februari 1, 2011 pada 8:22 am #

    alahai, bestnye kalau dpt menang.

  12. Mr. TN_SkY Februari 3, 2011 pada 12:53 am #

    wah…haha…congrast bro😀..merasa jugak kemenangan tuu heheKENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

  13. Pejuang Kesenian Extreme Februari 8, 2011 pada 5:28 pm #

    Tahniah ye pojie..ape lagi,buat video baru..nak dengar suara emas pojie tu..hehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: