Kubawa Hati Ini – Elis Mokhtar

18 Jan
Salam,
Masihkah kalian ingat kisah perjuangan seorang ibu bernama Elis Mokhtar dalam mendapatkan semula anaknya Ferris yang masih tidak berkesudahan sehingga kini? [KLIK] Masihkah anda ingat album dari seorang pendatang baru yang mendedikasikan lagunya untuk ibu malang ini demi membantu beliau mendapatkan seorang peguam bagi menyelesaikan kes ini? [KLIK]. Adakah anda masih prihatin? Kini anda boleh bersua dengan Elis Mokhtar dan mendapatkan novel beliau “Kubawa Hati Ini” terbitan Alaf 21 [KLIK]
Dapatkan novel beliau dalam menyokong perjuangan beliau, di mana setiap royalti dari novel ini akan digunakan untuk membiayai kos peguam di Belanda. Dan pastinya jika anda berada di majlis pelancaran itu, anda akan lebih mendekati dan memahami perjuangan seorang insan bernama ibu. [KLIK].
 P/S: Ada Karnival Buku Alaf 21. Leh gak attend kat sini.

30 Respons to “Kubawa Hati Ini – Elis Mokhtar”

  1. Amir Rayyan Januari 18, 2011 pada 5:14 am #

    menarik….:)

  2. Hazzy Ishak Januari 18, 2011 pada 6:13 am #

    mana lah anak dia sekarang eh?

  3. niesz Januari 18, 2011 pada 8:41 am #

    ank die sgt comel kan..🙂

  4. @reltzsensei Januari 18, 2011 pada 4:16 pm #

    klu i lowyar i offer free jerk tuk die neh..sian mak die..

  5. lizz Januari 18, 2011 pada 4:52 pm #

    tahu gak pasal novel ni..tapi tak jumpe lagi. if ada, apa salahnyer beli kalau ini je care kite bley tolong.huhuhuh

  6. Eazy Izzuddin Januari 19, 2011 pada 1:00 am #

    nanti cari…xD

  7. ummie Ferris Januari 19, 2011 pada 10:35 am #

    thank you kepada semua yang memberikan sokongan pada akak.. Ya Allah, makbulkanlah segera doa-doa kami..

  8. Yutaka Mushimura Januari 19, 2011 pada 3:52 pm #

    aduh..sedih seh tajuknyer..ku bawa hati ini…sedeh seh:(aigoooo

  9. Farhana Sahri Januari 21, 2011 pada 9:15 am #

    comelnye boy 2…

  10. deCrewz Januari 21, 2011 pada 1:26 pm #

    Pergh.. Siap ada novel tu.. Jai pun nak wat jugak la..he3.Ksian dia terpaksa berjuang tuk dapatkan anak sendiri..

  11. Afzainizam Januari 21, 2011 pada 7:54 pm #

    ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..//__l_l_,\____\,__l_—\_l__l—[]lllllll[]_(o)_)__(o)_)–o-)_)___~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Salam … Kami Datang Ziarah Blog andahttp://firestartingautomobil.blogspot.com/http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~wooooo macam sedih plakkkk bila baca tajuk ku bawa hati….macam merajuk ajerrrtak adelahhhhh pojiebuku ni pasti menarikkan ……

  12. Encik Tikus Januari 23, 2011 pada 7:04 am #

    info di sini.. thanx bro

  13. Anonymous Januari 23, 2011 pada 10:23 am #

    Hei blog yang sangat bagus! Man .. Indah .. Amazing .. Saya akan bookmark blog anda dan mengambil feed juga ….

  14. Encik Psychopath Januari 24, 2011 pada 6:38 am #

    kalo pojie tulis buku, comform time launching saya datang. beli dan mintak autograf.siap bergambar. i loike !

  15. Wyna Nubies Januari 24, 2011 pada 9:41 am #

    sedihnya tajuknya…harap annti dapat jumpa ngan novel ni🙂

  16. Cik Cammy Lia Januari 25, 2011 pada 1:01 am #

    kesian dia..masih lom ade keputusan sal hal ni?? ank dia tu mesti dh byk kena racun kalo makin lm

  17. blog-tips-kurus Januari 25, 2011 pada 2:55 am #

    semoga anak comel itu selamat & sentiasa dilindungiNya..

  18. Afzainizam Januari 25, 2011 pada 8:38 pm #

    ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..//__l_l_,\____\,__l_—\_l__l—[]lllllll[]_(o)_)__(o)_)–o-)_)___~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Salam Persahabatan kami datang ziarah blog andahttp://firestartingautomobil.blogspot.com/http://bukandoktorveterinar.blogspot.com~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Kajang Pak Malau kajang berlipat, Kajang hamba mengkuang layu, Dagang Pak Malau dagang bertempat, Dagang hamba Tumpang laluyuppppp anak anugerah Allah anak itu amanah Allah….Sama sama kita menyokong usaha tersebut

  19. EmanCloud Januari 26, 2011 pada 8:59 am #

    urm nape sya x penah tauuu arhhh tidak. eman di bawah tempurung! http://bilatergigithalia.com/2011/01/26/drbook2u-com-tiada-kaitan-dengan-drozmey/

  20. sickchild Januari 28, 2011 pada 4:42 am #

    peh kalau aku tulis novel laris tak wawawawawaaaa~~~ HAHHAHAHAHA

  21. y u y u Z u l a i k h a Januari 31, 2011 pada 11:22 am #

    sobbbsobb T_Tmacam mana la tu kita???😦

  22. EmanCloud Februari 2, 2011 pada 2:13 pm #

    setakat ni ok je ngan blog pojie huhu =) x pangkah.

  23. APi Februari 2, 2011 pada 10:07 pm #

    ibu sanggup berjuang untuk anak nya..

  24. [S]itie [B]Um [B]Um Februari 4, 2011 pada 10:26 am #

    mcm2 isu skang ni…

  25. EmanCloud Februari 6, 2011 pada 6:47 pm #

    hehe bile pojie nak update baru ni! =)

  26. ARC™ Februari 21, 2011 pada 1:29 am #

    sumpah xpena dgr….kisah Lepat pon xabis2 lg

  27. Heidi Shafiq Februari 22, 2011 pada 5:39 am #

    support.. support..🙂

  28. Raji berkata Mac 5, 2011 pada 6:23 am #

    I'll look after kalau nmpk bku ni kt mana2 ;Dkesian2 T.T

  29. darkbatman Mac 8, 2011 pada 6:40 am #

    dh lame gile xtau perkembangan ferris ne.. jom kita support..

  30. Matjoe Mac 10, 2011 pada 7:40 am #

    mana update poji ni???

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: