Oh yeah #iheartmalaysia tweetup at #myballonfiesta Putrajaya

18 Mar
Salam kawan²,

Pesta Belon Panas Putrajaya kini kembali. Setelah Pojie terlepas peluang menyaksikan kemeriahan 2nd Putrajaya International Hot Air Ballon Fiesta pada tahun lepas, pada tahun ini Pojie tidak akan melepaskan peluang keemasan sekali lagi. Dan pastinya Pojie akan cuba untuk merasakan pengalaman berada di atas belon panas ini dengan harga serendah RM10 sahaja. Lebih memeriahkan lagi sambutan kali ini, @iheartMY akan mengadakan #iheartmalaysia tweetup pada 19 Mac 2011 di Umai D’Lake Cafe, dari pukul 4  – 6pm. Pastinya bertambah meriah dengan kehadiran #tahitwitter nanti. Pojie? Nantikan saja di sana dengan memakai baju eksklusif #iheartmalaysia dari ZiccoTees yang sangat istimewa ini. Boleh tempah di situ yer, nak tempah masa hari tweetup pun boleh. Nih yang berkobar² Pojie nak tayang dengan korang semua. Huhu… Lebih² lagi gambar follower² Pojie ada tertampal di atas baju itu tau!
 
Korang nak join sama? Meh buat RSVP kat sini dan sini. Semua maklumat ada di dalam tuh. Yang pastinya ia pasti happening. Pojie tak sabar² nak pakai esok pose² comel macam nih dengan kawan². Hehehe…

Oh ya, sibuk cerita pasal tweetup tuh sampai lupa nak sampaikan berita berkenaan dengan 3rd Putrajaya International Hot Air Ballon Fiesta 2011. Pelbagai aktiviti akan dijalankan dan anda semua boleh merasai pengalaman berada di awan di dalam belon panas, menaiki paramotor, helicopter, peraduan dan macam² lagilah. Semuanya berlangsung di Presint 2, Putrajaya dari 17 – 20 Mac 2011.

Jumpa anda di sana!!!

Hanya satu,


13 Respons to “Oh yeah #iheartmalaysia tweetup at #myballonfiesta Putrajaya”

  1. atty's Mac 18, 2011 pada 12:21 pm #

    Ingat nak pergi gak,nanti kalo smpt,ptg ahad kot..Pojie mcm dah kuyuslah;)

  2. atty's Mac 18, 2011 pada 12:21 pm #

    Ingat nak pergi gak,nanti kalo smpt,ptg ahad kot..Pojie mcm dah kuyuslah;)

  3. ::Budak Degil:: Mac 18, 2011 pada 3:15 pm #

    musim hujan ni boleh naik ka hot air bllon tu?..uhuhu

  4. CikLilyPutih Mac 18, 2011 pada 3:19 pm #

    pojie,cantiklah baju tuh. nak jugak

  5. cik Nemo Mac 18, 2011 pada 5:41 pm #

    jumpa di sana!🙂

  6. yuyu lar Mac 19, 2011 pada 6:34 am #

    macam best je pojie tp yuyu x dapat pegi…skrg kt kg…klaw x boleh kite jumpe sok kn..ngeh ngeh…hehe

  7. Pejuang Kesenian Extreme Mac 19, 2011 pada 8:34 pm #

    Cool juga t-shirt tu..hehedapat diskaun RM10.10 daripada harga asal RM50..

  8. YobSumo Mac 20, 2011 pada 5:37 am #

    rumah eden dekat ajo dengan balon ni tapi punyalah malas nak pergi. maybe sbb dekat sgt kot. hehe.

  9. Redbloodsnow Mac 21, 2011 pada 3:41 am #

    kenapaaa lah kat kuching xde ek..sobsobsob

  10. enyheartsdiamond Mac 21, 2011 pada 9:46 am #

    sesungguhnya, saya jeles! cepat update entri ttg belon panas itu :DDD

  11. eykameow Mac 21, 2011 pada 3:51 pm #

    alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , nak jugak bahu tuuuuuuuuuu!

  12. Pangeranz Umar Mac 23, 2011 pada 1:56 pm #

    knp aku lambat tahu???wakakakakakaksbb aku bukan lah twitterholic sgt….hahahahahaha

  13. cantekk Mac 24, 2011 pada 1:25 am #

    ermm..tetiap kali ada event tak bole nk p.. huhukkk,, sbt ahad kje gaks,,sgt jeles tgk pic kawan2 bsukeria nek belon

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: