The Secret Life of NORA; Dari Puteri Ke Pengintip

21 Mar
Salam…

Korang mesti tertanya² tentang tajuk entri Pojie kali ini, The Secret Life of NORA; Dari Puteri Ke Pengintip? Apa tuh? Haaa, jangan tak tahu ia merupakan buah tangan terbaru Datin Seri Tiara Jacquelina selepas bertahun² menyepi dari pentas teater selepas kejayaan Puteri Gunung Ledag The Musical 3 dan P. Ramlee The Musical. Setelah bertahun² beliau dikenali sebagai seorang Puteri Gunung Ledang, kali ini beliau membuat kelainan apabila muncul sebagai seorang penyanyi kelab malam dan pengintip bernama Nora.


Filem ini berunsurkan kabaret 60an dan aksi di bawah produksi Enfiniti Vision ini bakal dipentaskan di Istana Budaya pada September 2011. Team produksi sedang giat mencari pelakon² bagi projek terbaru ini dan bagi sesiapa yang berbakat dan berminat untuk mencuba nasib, maka bolehlah membuat RSVP. Ia akan di jalankan di Lembah Klang dan Singapura.

Apa² pun Pojie dah tak sabar nak menyaksikan pementasan yang hebat ini memandangkan genre kali ini sangat berbeza dan tambahan pula Pojie dah beberapa kali terlepas peluang menyaksikan produksi ini beraksi di pentas Istana Budaya. Lagi best kalau Pojie sendiri dapat beraksi di atas pentas penuh berprestij itu. Apa² pun untuk infi yang lebih lanjut boleh layari Murai, Budiey dan Ecentral. Kat bawah nih ada diselitkan promo untuk anda🙂


#crossingfingers
Hanya satu,

9 Respons to “The Secret Life of NORA; Dari Puteri Ke Pengintip”

  1. atty's Mac 21, 2011 pada 6:01 am #

    macam menarik je teater ni ..lagi datin seri lama dah tak buat teater..mesti org tertunggu2 kemunculan dia kan .

  2. apezs shah Mac 21, 2011 pada 6:02 am #

    salamharus pergi satu bala nti kan pojie hehe…:)

  3. yuyu lar Mac 21, 2011 pada 6:18 am #

    wahhh macam best je pojie…yuyu tgk pic ni pon dah wowwwwww !!!!

  4. Edy Ramanov Mac 21, 2011 pada 6:57 am #

    wow, datin tiara ada buat pementasan baru. kena tengok nih. cam best jer.

  5. mr.syazwan Mac 21, 2011 pada 8:26 am #

    mcm melatup je kan..hoho

  6. eykameow Mac 21, 2011 pada 3:48 pm #

    so far belum pernah tgok mana2 teater. sedey kan? =/

  7. kak ina kl (2) Mac 22, 2011 pada 9:09 am #

    kalau datin tiara yang buat mesti best..dia tak kisah keluar budget mahal-mahal..harap-harap jangan tiket mahal udahlah ek

  8. Pangeranz Umar Mac 23, 2011 pada 1:52 pm #

    gelie gempak….poster pun dah ala ala internetional taw..lama menyepi tapi keluaran bermutu tinggi!!!!

  9. Jumie Samsudin April 6, 2011 pada 1:15 am #

    Bestnya ampa duk KL boleh selalu pi tengok teater di IB. 😦

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: