Puki Che Ani? #matila #pitam

24 Mar
Salam,

Actually janganlah salah faham dengan tajuk entri nih. Entri nih pun entri pendek sekadar hiburan semata². Nak berkongsi dengan korang lagu PUKI tah dari negara mana tah dengan watak babi pink yang comel pulak tuh. Korang tengok mesti gelak², especially kalau korang dengar betul² pada saat 0:06 sangat lawak. Pojie gelak guling² setiap kali menyanyikan lagu nih, memang penawar duka. Silalah layan tanpa malu², tiada alat kelamin wanita di sini ;p

Hahahahaa!!!

P/S: Kepada sesiapa pembaca bernama Aini atau Che Aini, minta maaf, tiada niat menghina nama kamu, cuma ia kebetulan saja…

Hanya satu,

14 Respons to “Puki Che Ani? #matila #pitam”

  1. ComelCat Mac 24, 2011 pada 5:01 am #

    sengal okehh!!~~!!! hahahhahahahaa

  2. fadzioriq Mac 24, 2011 pada 5:18 am #

    mcm malu je nk cmmnt post nih~heheowh lagu nih dah tau lama dah,mmg lawak masa first time tgk dlu~kahkahkah

  3. Encik Psychopath Mac 24, 2011 pada 5:27 am #

    puki ?ape tu ?*innocent*

  4. ika honey bunny Mac 24, 2011 pada 5:32 am #

    hahahaha. sengal betul ade jugak lagu camni.

  5. enyheartsdiamond Mac 24, 2011 pada 6:17 am #

    kahkahkah :DDD

  6. Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) Mac 24, 2011 pada 8:55 am #

    mmg pukii pukii pukii laa lagu ni..

  7. Nizam Mac 24, 2011 pada 9:56 am #

    hahahaha… tak leh blah video ni…kelakar siot…pukii3… hahaa

  8. DanieL AdiE Mac 24, 2011 pada 10:24 am #

    hahaha..comel!

  9. Corat-coret Mac 24, 2011 pada 11:21 am #

    ish3… =p

  10. KiFli si Dolce Mac 24, 2011 pada 12:16 pm #

    meriah…ada tak lepas ni konek kuarlan lagu plk🙂

  11. Nobita Sensei Mac 25, 2011 pada 1:35 pm #

    padan betul dengan binatang yang dipilih.

  12. ♕ Mr.IX ♂ Mac 28, 2011 pada 1:59 pm #

    haha! ingatkan mencarut pe ntah tadi…

  13. phreak-id Mac 29, 2011 pada 7:13 am #

    Lucah giler aku nak nyanyi sama-sama. Takut kena penampar ngan bini aku. HahahaTerbaru >Review : Samsung Galaxy S >Download Filem Hantu Kak Limah Balik Rumah, Khurafat, Kembar Siang, Sini Ada Hantu >Annoying Call Iklankan Produk

  14. Dinda Iva Mac 31, 2011 pada 4:23 am #

    wooooo..pojie..nama MIL i ani tau..nasib baik bukan aini u…hehehehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: