Lagi² kisah bunuh diri #apakes?

25 Mar
Salam,

Korang pernah dengar tak kisah remaja Cina bernama Alviss Kong yang bunuh diri di Cheras? Yang siap buat announcement di FB gara² clash dengan amoi dia [KLIK]. Kali nih yang terbaru kisah remaja perempuan di Kelantan pula terjun dari KB Mall dalam cubaan membunuh diri. Menurut info yang tidak sahih dari @Mrx_Lonely, gadis itu cuba untuk membunuh diri kerana kecewa dengan result SPM, wallahualam. Meh sini tengok video itu…

Ish.. Ish.. Ish.. Betapa dangkalnya pemikiran budak² sekarang. Tak apa la mak bapak bagi makan sampai anak jadi bodoh gitu rupa. Rasanya bukan salah mak bapak, tapi salah remaja itu sendiri yang tidak mempunyai daya ketahana mental yang kuat dan tiada teman di sisi. Biar apa pun alasan mereka, apa yang boleh Pojie simpulkan di sini tindakan mereka sangat…

B.O.D.O.H
#okthxbai

Hanya satu,

3 Respons to “Lagi² kisah bunuh diri #apakes?”

  1. J.M.R Mac 27, 2011 pada 7:00 am #

    pasal la bdk2 skng ni bodow sgt kn??..spm cemerlang pon, kalo lifeskill pendek, tak kemana gk..rmai je yg takde spm, berjaya giler2..

  2. miss lolly a.k.a luvfareda Mac 28, 2011 pada 4:23 am #

    Mmgggggggggg BODOSSSS.oKE TAMBAH LAGI :DDD

  3. ♕ Mr.IX ♂ Mac 28, 2011 pada 2:00 pm #

    nasib baik sepat penyelamat ad abackup bawah tu…dah nekad sgt nmpknya…source lain kata: gadis 20-an dah tu…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: