CIK EPAL CONTEST

31 Mar
Salam kawan²,

Pojie saja gedik² nak join contest CikEpal yang meletop pom pom pom tuh. Masuk majalah berkali². Nak gak berkat mana tau lepas nih semua blogger masuk majalah, Pojie pulak jadi 1st blogger jalan atas runway. Kao mampoo??! Korang kalau nak letop cam beliau leh la join contest beliau [KLIK]. Nak tengok pose berangan cam beliau pombley camneh, cun gak apa!
http://cikepal06.blogspot.com/2011/03/cik-epal-contest-black-and-white.html
Okla CikEpal, seperti yang kamu pinta sebelum ini, mahukan pic hitam putih kan, nah amek nih pic hitam putihku ini sampai berdarah hidung! Zaman² kegemilangan aku dulu² nih! Sekarang semakin gemilang. Wahhh!!!

SAYA MEMBACA BLOG CIK EPAL KERANA suka melihat aksi lincahnya yang bersahaja dan gedik rasa cam nak tampor dengan flip flop aku kaler pink dan dengan fesyen tudung whatever beliau yang menjadi fenomena dari Selatan Malaysia hingga ke Siam. #larilajulaju

ZueZoey dan JojoBdina jom join!

Hanya satu,

6 Respons to “CIK EPAL CONTEST”

  1. Zue Zoey Mac 31, 2011 pada 4:11 am #

    Eh, kita tag dia, dia tag kita balik… hehehe.. saya dah join la yanggggg… ;D http://zuezulaina.blogspot.com/2011/03/cik-epal-contest.htmlanyway, good luck dear!!!

  2. cik EPAL Mac 31, 2011 pada 4:11 am #

    sp la ko peluk ni?? haabtw, thanks join contest ni =)

  3. Dinda Iva Mac 31, 2011 pada 4:21 am #

    kehkhekhekhe…gelak manja² ngengade i baca entry u ni tau…hehehe

  4. phreak-id Mac 31, 2011 pada 4:27 am #

    wahahaha. zaman kegemilangan. memang obvious sangat bezanya. wahahahahahaTerbaru >Kecoh Fenomena Simbol Pelik >KFC Famous Bowl >Review : Samsung Galaxy S

  5. mr.syazwan Mac 31, 2011 pada 5:58 am #

    aiiyooo zaman bila ni??=_=

  6. joegrimjow Mac 31, 2011 pada 6:20 am #

    sapeee tuuuuuu

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: