Simbol sana sini. Fenomena apakah ini?

1 Apr
Salam kawan²,

Baru² nih Pojie ada pergi buat lawatan kerja di Kedah. Masa kat sana ofcos la ada snappy² kan. Pojie rasa terkejut masa snappy² tuh ada nampak 1 kejadian aneh di sebuah sawah padi dekat perkampungan yang Pojie buat program lawatan tuh, dekat² Gunung Keriang ada bertanda ala² crop circle macam kat dalam gambar nih…


Erm, pelik pun ada, misteri pun ada. Bukan itu saja, masa Pojie cuba google², explore pasal mende nih maka terjumpalah 1 video di Youtube…

Wow, bulu roma Pojie dah start meremang nih. Bukan Pojie sorang jer yang ternampak pasal ini, blogger² lain pun dah kecoh² dah pasal nih sampai ke Twitter, ke FB segala. Aiyo, seriau gak nih. Korang tau ker apa nih? Simbol nih ada di mana². Fenomena apakah ini? Cuba korang cari² nanti bagitau kat Pojie ek… Harap petanda yang baik²lah.

Hanya satu,


13 Respons to “Simbol sana sini. Fenomena apakah ini?”

  1. Hazzy Ishak April 1, 2011 pada 7:36 am #

    hazzy tgk gambar ni kat blog liyana.com

  2. Mra Mastura April 1, 2011 pada 8:50 am #

    huhu.. cam same je kan?

  3. Dinda Iva April 1, 2011 pada 9:12 am #

    are you serius pojie….iva baru je terbaca satu blog pasal tanda misteri ni..alamak…apa nieh….

  4. cik anna April 1, 2011 pada 9:39 am #

    ha a la..dlm tv pun ade.ttp die tnjuk kejap je la..bnde ape ek?

  5. Syuk Ry April 1, 2011 pada 9:48 am #

    wah misteri btol gunung 2..

  6. missSenget April 1, 2011 pada 12:14 pm #

    kt rakaman tu mcam ada lembaga hitam gerak2 lepas die zoom out..

  7. Encik Psychopath April 1, 2011 pada 7:57 pm #

    video ape tu pojie ? tak faham.

  8. Anonymous April 2, 2011 pada 1:35 pm #

    salam…..sy rasa…kisah2 ni ada byk kekeliruan…sila baca kisah di bawah ini…gambar yg sama…adakah satu penipuan :)…http://www.teratakarmo.com/2011/03/serius-simbol-pelik-dalam-gambar-yang.html

  9. ☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ April 2, 2011 pada 7:15 pm #

    hurmm .. ada pulak blog lain kata anak-anak dia TER-rakam video tu .. iskk ..

  10. cantekk April 3, 2011 pada 8:28 am #

    ermm tu la, sume org citer pasal simbol, apsal?

  11. incik mumu April 3, 2011 pada 10:38 am #

    okeh, kalau i jumpe..i lari laju2 lepas rakam tuh..da lah kat gunung..ishh..spookyyyy~~

  12. Anonymous April 8, 2011 pada 12:37 pm #

    Sejak akhir2 ni sekali nampak simbol yg sama kat dlm gambar poji tp bewarna jingga kat tv, sekitar jalan TAR dan Jln Tun Razak… Apa tu?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: