Saya Mahu RMxx dari Eyriqazz.Com

14 Apr
Salam buat korang,
Nak tanya nih korang suka tak kalau  tiba² ada orang nak belanja makan dan bagi hadiah kat korang? Mestilah sukakan. Apatah lagi kalau nak bagi hadiah melancong ke Gold Coast ker, New Zealand ker, dapat Samsung Galaxy Tab ker, laju korang kan naik Exora pun jadi. Ini sekarang ada orang nak bagi duit pulak. Siapa lagi kalau bukan blogger murah rezeki macam…
Hebatkan beliau. Gigih join contest sana sini dan kegigihan tuh berbaloi. Beliau menang itu ini. La nih beliau nak berkongsi rezeki, nak bagi duit pula katanya. Berapa tuh tak pula diketahui. Takpe², kita sebagai teman² blogger nih meh support beliau ramai². Kalau ada apa² entri beliau yang menarik, RT lah, sharelah dengan teman² lain. Payah² sangat korang like jer entri beliau yang ini dan ini. Tak susah mana pun. Kalau dia menang boleh minta ole². Boleh kan bro! Hehe..
P/S I: Korang perlu tahu sesuatu pasal nih. Untuk ibu² pula jangan lupa pasal ini ya.
P/S II: Terasa nak karok la minggu nih, jom!.
Thanks,

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: