Dia… Misha, kini milikku. Thanks @Qarl_Haiqal

16 Apr
Salam kawan²,

Sabtu² macam nih biasalah for someone pathetic macam Pojie nih, bangun pagi kemas rumah lebih kurang, lepak ofis. Jangan cakap Pojie rajin yer, ker OT ker, takde maknanya! Pojie lepak ofis sebab boleh download movie, online. Sebab kat rumah tak boleh online. Apa² pun hari Sabtu ini diceriakan oleh perkhabaran berita dari seorang teman melalui Twitter;
Ohhh, dari Haiqal. Ntah apalah yang special sangat tuh so Pojie pun layanlah entri beliau. Erm, biasa² jer bagi Pojie. Muka Pojie masuk majalah pun tidak kan.. So bacalah juga, skrol sampai bawah tup² alert dengan nama Pojiepooh then barulah ku mengerti…

See, berkat kesungguhan daku join contest Saya nak menang album Dia… Misha hari tu. Niat nak memeriahkan contest kawan², bagi support since beliau pun bukan orang lain, salah seorang teman blogger Pojie yang hebat juga di arena hiburan tanah air. Tak sangka terpilih juga. Jimat duit aku nak pergi music store cari album best nih. Alhamdulillah menang album lagi selepas 3 Suara yang lalu. Thanks @Qarl_Haiqal nanti Pojie belanja makan eh. Hee.. Tak sabar nak layan lagu favourite Pojie…

Selangkahku tersebut namamu
Tak terasa jiwaku dipalu
Oleh rindu dan dendam pdamu
Dan ketika ini
Dan di sana ini di manakah dikau…

Hanya satu,

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: