Pojie nak belanja makan nih tak sudi ker???

25 Apr
Salam,

Erm, bukan nak merintih, bukan nak mengeluh, cuma agak terasa hati jer bila mana Pojie buat contest ker, giveaway ker jarang sekali dapat sambutan. Nih baru² nih Pojie nak belanja makan pun macam tak dapat sambutan jer, sebak rasanya dalam dada nih. 

Eh, Pojie nak belanja makan nih tak nak ker?!!

Pojie perhatikan kalau blogger2 meletop buat, tak sampai 24 jam berpuluh yang join lebih² lagi kalau blogger baru muda bergetah, tapi bila tiba turn Pojie, macam² pulak alasan Pojie dengar. Dah dekat 2 minggu peluang nih dibuka, tapi 3 orang jer yang menunjukkan minat. Thanks to Luthfi, Azfarul dan Eeri (boleh lihat aksi mereka di sini). Pojie tak buat contest pun, buat giveaway je. Tak mintak buat entri, letak banner kat sidebar, tag kawan² lain pun, cuma minta snap pic korang, upload kat Pojiepooh dan letakkan slogan, tu jer. Tak mengapalah, Pojie sedar diri. It’s ok. Jadi lepas² nih Pojie rasa nak belanja makan, nak bagi hadiah, bagi jela kat siapa² yang sudi. Tak sudi Pojie tak boleh paksa kann kann🙂

Anyway buat sesiapa yang nak try your luck, mana tau terpilih nak merasa belanja Pojie yang bukan selalu datang nih, boleh [KLIK]. Cepat tau, kurang dari 48 jer dari saat anda membaca entri nih. Pojie takmo paksa² lagi dah, penat nak shout², nanti orang annoyed pulak. Terpulang dan terbuka buat yang sudi jer. Tak kisah la di mana anda berada, Pojie boleh usahakan, janji korang sudi. Buat yang dah join, dan akan join Pojie ucapkan…
Terima kasih!!!
P/S I: Ada readers komen blog Pojie susah nak komen. Laporkan kepada Pojie di email, fb atau twitter. No Pojie pun ada kan call/ sms jer. Inform me ok kalau ada masalah.
P/S II: Kalau rasa² susah nak komen, join jer. Paling afdhal share kat FB n Twitter. Memang Pojie sayang korang!

Hanya satu,

12 Respons to “Pojie nak belanja makan nih tak sudi ker???”

  1. momguess April 25, 2011 pada 3:15 am #

    sabar dikmanusia rambut je sama hitamtapi hati kite xtau kansory, akk xblh join huhuhuhuh

  2. Fauzzan Helmy Anuar April 25, 2011 pada 3:16 am #

    Bukan tak sudi, tapi takut tak dapat nak luangkan masa nanti. Takkan nak bagi orang menunggu kita lama-lama kan.. Sorry tau Pojie…

  3. DDFABULOUS.COM April 25, 2011 pada 4:05 am #

    hmmm…bukan kata u, i pun sama jugak la kena cam u…i nie x der follower sampai 12K, so sape la yg nak join kan…segmen pun x der (padahal i ader je slot sendiri) hmmm…nasib blogger perasan cam kita nie kan…buat contest sendiri, sendiri juga yg menang…syok sendiri mcm org lain kutukkkk2 tuh…

  4. princess_eryna April 25, 2011 pada 4:08 am #

    aloloo…. kan betul dia majuk kat aku…haha…sori laa wei… bukan x mo join tp video itu bisu…. aku x dengar ape…. anyway… lain kali kalo ko nak wat contest ke… ape jer la yg sejenis dgnnye…. kalo x de halangan… aku join…ok?….

  5. encikSEDAP.com April 25, 2011 pada 4:09 am #

    malu lah org tenok gambo i! (O__o'')

  6. Amoi April 25, 2011 pada 4:24 am #

    alololololololololai bukan tak nak join. ai tak ada duit nak turun KL. T_Tkalau you yang turun PD lepas tu belanja ai makan kat sini, ai join je.kalau hadiah wang tunai lagi lah mata ai $$ . hahap/s: ai dah updated blog. [Genius Invention] Roti bakar bercorak comel lepas guna pembakar roti ini.

  7. mohdikram April 25, 2011 pada 7:05 am #

    saya mahU!

  8. Ceqla April 25, 2011 pada 11:41 am #

    bukan tak sudi….just tak tahu je ni…ceqla kalau bab² makan laju je….🙂

  9. LINA JALIL April 25, 2011 pada 3:04 pm #

    sadis nya bunyi..nak join tapi tgah final la pojie..ni pon baru habis..biase la..orang pemes macam goreng pisang panas..

  10. Matjoe April 26, 2011 pada 3:19 am #

    lerr, maaf, dh lama x jenguk cini. xtau ada contest.

  11. Shairazi Saidin April 26, 2011 pada 5:01 am #

    sabar je la pojie…kite ni sape la nk drag ribu2 org join kita kan……kdg2 tu terasa gak, oleh sebab itu SM x nk buat GA or contest sbb SM x femes pon, x de sape nk join..huhu. even fan page pon x de. HEHE. nnt SM ada masa, SM join keyH! nk gak org blanja, asyik SM je blanje..HEHE.

  12. Encik Psychopath April 26, 2011 pada 10:41 pm #

    asal nampak kurus ?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: