Kisah seorang janda. Jeng jeng jeng!

26 Apr
Salam kawan²…

Hai, bosanlah hari nih. Gaji pun belum masuk lagi tak dapat nak berjimba². Alah bukan berjimba² apa, nak buat facial, nak pergi spa, nak basuh kete, nak sign up fitness, nak belikan mak hadiah Hari Ibu dan nak belanja makan kawan². Memandangkan perlawaan Pojie nak belanja makan ramai yang tak sudi, offer pun dah tutup insyAllah rasanya Pojie akan belanja semua yang perticipate kot. Eh, belum decide lagi, nantikan ok. Pening kepala dok mengenang nasib diri nih. Apa² pun lupakan rintihan si duda nih, meh layan kisah seorang janda ni pulak…


Hahaha, funny kan! Hah, nih video dah lama, “wanita” tuh pun just an entertainer, usahlah dibangkitkan citer² lama macam kisah Miss Pahang tuh. Citer lamalah deknon. Janganlah sokmo berfikiran negatif. Anggaplah ia sekadar hiburan semata² macam kita tengok HyppTV. Dah jangan tension² jom join Pojie berlumba lari ayuh!!!

“Macam mana kita nak tarik orang ke jalan yang benar
selagi kita menghina dan mengherdik mereka…”

Hanya satu,

5 Respons to “Kisah seorang janda. Jeng jeng jeng!”

  1. cik Nemo April 26, 2011 pada 3:27 am #

    Ehem, macam kenal je janda tu. Haha

  2. J.M.R April 26, 2011 pada 5:31 am #

    kihkikhi..jie, blnja la aku gk..

  3. Hazzy Ishak April 26, 2011 pada 7:03 am #

    pernah tgk waktu belajar dulu. kelakar habis la…

  4. ^ Uncle Syaf ^ April 26, 2011 pada 9:20 am #

    woo video nih…lame gak tak tengok..gile r die nih…ha3part pegang cik tek same main gitar…ending tak bley blah

  5. Encik Psychopath April 26, 2011 pada 10:40 pm #

    geng pojie lettew.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: