Mau yang panjang atau yang pendek? Mau yang besar atau yang kecil?? (18SX)

3 Mei
Salam,

Amboi kemain laju lagi korang klik kan dengar panjang pendek, besar kecil segala nih. Dasar pervert! **matila carut readers, ahaks. Actually Pojie tiada apa² idea nak berkongsi dengan kawan. Nak berkongsi rezeki pun dah tiada rezeki. Cuma Pojie nak berkongsi satu video yang selalu Pojie tengok time² tengah bosan atau berduka. Tengok video nih boleh tergelak² sampai terkincitlah kata orang. Ketawa penawar duka katanya kann. Sesuai untuk korang yang dalam mood Monday Blues nih kan, walaupun hari ni Selasa (sebab semalam cuti). Jadi meh saksikan…


Ok, amacam sudah terhibur? Ada yang sudah terkincit? Hahah. Ada banyak lagi video² showgilr yang lawak² di Youtube dan ia hanyalah sekadar hiburan menceriakan hari anda. Janganlah dikeji dan dikutuk “wanita” itu, beliau sekadar menjadi penghibur di kelab malam. At least dia buat semua orang gembira kann kann! Oklah, jangan sedih²..

Happy always!!!

Hanya satu,

6 Respons to “Mau yang panjang atau yang pendek? Mau yang besar atau yang kecil?? (18SX)”

  1. enyheartsdiamond Mei 2, 2011 pada 2:48 am #

    berani! eny pun malu nak menari sorang2 depan org ramai :))

  2. Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) Mei 2, 2011 pada 2:49 am #

    mne laaa ilang VIVIANA ABDULLAH ek…kat suria fm dh xde…mne ilang ek…

  3. Admiral Hafiz Mei 2, 2011 pada 2:53 am #

    adehtenet x ok la nk bukak video tubest ke?baca tajuk entry, mcm best jehahaEntri Terkini: Akhirnya, jumpa jugak contest yang tak payah buat entry kat blog untuk join !!!

  4. cik ubi Mei 2, 2011 pada 3:45 am #

    knpa aku leh pikir selain jagung bakar?

  5. Anonymous Mei 2, 2011 pada 10:12 pm #

    Terima kasih atas posting ini, cukup membantu dan mengatakan banyak

  6. kak ina kl Mei 4, 2011 pada 1:35 pm #

    tak kisahlah follow ataupun unfollow..sape yang ada rezeki dia akan dapat.alahai sedihnya akak baca psl tak ada orang nak join makan dengan kamu tu..bersabar yer pojie..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: