She is my number 1…

7 Mei
When you feel you are alone in the crowd,
When you think no one can understand you,
When your love is rejected by others,
And when you hate your life,
Just close your eyes and see, her face…
Who loves you more than anyone else,
Who care for you in loneliness and dies when you cry.
She is the one, your sweet loving mother…
Love your mom first, always and forever.. 
Happy Mother Day!! ^_^
P/S: I love you and miss you so much Mak Ramlah, Ibu Suzana, Mama Zainab!!!
Love,

9 Respons to “She is my number 1…”

  1. DDFABULOUS.COM Mei 7, 2011 pada 5:03 am #

    patut la pojie chantek jewww…mak dia pun chanteq la…hepi mothers day makcik…

  2. Amir Rayyan Mei 7, 2011 pada 10:38 am #

    happy mother's day buat mak pojie…moga diberi kesihatan yang berpanjangan insyaAllah…

  3. K.Nor Mei 7, 2011 pada 11:15 am #

    salam pojie, seronok nyer tengok org bermesra dgn ibu.. ermmmm… salam buat ibu pojie ya..

  4. Cahya Qasehnya Mei 7, 2011 pada 12:33 pm #

    Selamat ari ibu jua mak cik. ๐Ÿ™‚

  5. Afzainizam Mei 7, 2011 pada 7:16 pm #

    ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..//__l_l_,\____\,__l_—\_l__l—[]lllllll[]_(o)_)__(o)_)–o-)_)___~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~" Antara kau dan aku Blog ini sebagai pengantaraโ€http://firestartingautomobil.blogspot.com/http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~โ€Mummy I love Youโ€…Doa ku untuk muุฑูŽุจูŽู‘ู†ูŽุง ุงุบู’ููุฑู’ ู„ููŠ ูˆูŽู„ููˆูŽุงู„ูุฏูŽูŠูŽู‘ ูˆูŽู„ูู„ู’ู…ูุคู’ู…ูู†ููŠู†ูŽ ูŠูŽูˆู’ู…ูŽ ูŠูŽู‚ููˆู…ู ุงู„ู’ุญูุณูŽุงุจู"Rabbanaghfir Lii Wa Li Waalidayya Wa Lil Mu'miniina Yauma Yaquumul-hisaab""Ya Tuhan kami, beri ampunlah aku dan kedua ibu bapaku dan sekalian orang-orang mukmin pada hari terjadinya hisab (hari kiamat)"O our Lord! And forgive me, and my parents, and all the Muslims on the day when the account will be establisheSurah Ibrahim 14:41Ya ALLAH, jadikanlah kami, ibu bapa dan keluarga kami serta umat Nabi Muhammad s.a.w. yang lain hamba-Mu yang tetap beristiqamah dan ikhlas mentaati-Mu. Jadikanlah akhir hayat kami dalam husnul khotimah dan melafazkan kalimah tauhid. Selamatkan kami dunia dan akhirat.~~~~~~~@@@~~~~~~Buah mangga buah jambuKedua buah dibuat rujakAku bangga padamu ibuWalau lelah tetaplah bijak~~~~~~~@@@~~~~~~Roti keju tidaklah mahalRoti sumbu cukuplah murahWalau anakmu sungguh nakalKasihmu ibu tetap tercurah~~~~~~~@@@~~~~~~Anak katak di pinggir sawahAnak lembu pergi ke tamanKasih anak sepanjang galahKasih ibu sepanjang zaman~~~~~~~@@@~~~~~~

  6. Pangeranz Umar Mei 8, 2011 pada 12:54 am #

    happy mother day machek…huhuh ๐Ÿ™‚

  7. m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] Mei 8, 2011 pada 8:34 am #

    huuhu…. happy mothers day tuk semua ibu di dunia

  8. Fitrihadi Mei 8, 2011 pada 2:49 pm #

    wah wah anak mak ler ni hehehe

  9. Zue Zoey Mei 11, 2011 pada 8:15 am #

    Zue tak sempat nak buat blog post utk mother's day. Bizi sb nak settle barang2 mak.. apepun, comel je pojie ngan mak! ๐Ÿ˜‰

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: