Kumar; the funniest stand up comedian ever!

9 May
Salam kawan²,

Apa khabar semua… Ada sihat? Amacam weekend baru² nih? Enjoy your weekend? Mesti ramai yang rasa malas nak pergi kerja, monday blues katanya kan. Takpe², kalau korang rasa nak up kan mood korang yang tengah kureng, meh layan video² yang best yang ingin Pojie kongsikan dengan korang semua. Video seorang pelawak terkenal di Singapore bernama Kumar. Korang abaikan sifat transgender, transeksual dan crossdressing beliau, tapi ambil hiburan yang disampaikan. Agak panas dan pedas, tapi mengancam, ala² sambal belacan gituh!








Dah habis loading? Dah habis play video² tuh? Amacam? Sakit perut? Sakit rahang? Ada yang bergelak sampai terkincit, tercirit? Hahah. Pojie layan video nih tak pernah miss tergelak² macam orang gila. Satu opis tengok satu opis macam kat hospital gila. Hahah! Memang tidak dinafikan ia agak pedas apabila dia menyentuh pasal kaum dan Malaysia, tapi dia pukul sama rata, sekadar hiburan. Ada juga kebenaran disebaliknya.
Actually ada banyak lagi video best² dari show Kumar nih. Korang boleh search sendiri kat Youtube. Memang lawak habis. Kalau dia masuk Maharaja Lawak sure kene jentik habis tersungkur peserta² tuh kan! Rasanya kalau dia masuk Malaysia, mesti banyak lawak² dia akan di-sensor-kan, paling menyedihkan kene masuk ISA. Hahah. Apa-apa pun…

Layan!!!

Hanya satu,

7 Respons to “Kumar; the funniest stand up comedian ever!”

  1. julliajukogyu.com Mei 9, 2011 pada 5:07 am #

    mmg terbaek dr ladanglah..haha

  2. m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] Mei 9, 2011 pada 8:42 am #

    haha..btol2…

  3. Pangeranz Umar Mei 9, 2011 pada 12:13 pm #

    hahahahaha die mmg gile pojie!

  4. hamzah ian Mei 9, 2011 pada 2:18 pm #

    tenet aku slow.. ahhahaha

  5. shandye. Mei 11, 2011 pada 9:36 am #

    i hate it when most people compares my body size with kumar's.keji taw!i taw la i santek n body beautiful!*libas rambut*

  6. Cik Norfa Jun 1, 2011 pada 11:27 am #

    kelakar siot!! aku tgk kat opis..buka sound besar2..opismate aku dr blkg siap gelak2 dengar…ekekeke!! tapi betul la. kat malaysia kompom kena sensor byk ni…hehehe

  7. Fina Fento Jun 8, 2011 pada 4:50 pm #

    kelakar gila dia ni.kalau kat malaysia abehla kena ban😛

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: