KOLONY; infeksi yang sedang menyerang #))K((

11 May
Salam kawan²,

Korang ingat lagi tak pasal simbol sana sini suatu ketika dulu yang heboh diperkatakan? Rupa²nya ia adalah Kolony, projek terbaru dari Celcom ok. Nice kan Kolony nih korang boleh melayari www.kolony.com.my yang sesungguhnya dicipta untuk rangkaian sosial secara SMS! Kira Pojie antara insan yang layak join Kolony nih.

Untuk memulakan aktiviti Kolony korang tuh cuma taip KOLONY hantar ke 25333. (hanya untuk pelanggan Xpax, U.O.X., S.O.X. dan Celcom saja tau!). Bila dah dapat nickname korang tuh, maka bolehlah mula bersosial di dalam komuniti Kolony tersebut dengan menaip;
DING – Kalau nak borak² dengan kawan² korang (hantar KDING ke 25333)
BOMM – Kalau ada benda² best yang korang nak kongsi(hantar KBOMM ke 25333)
FREN – Kalau korang nak tambah kawan² dalam kolony (hantar KFREN ke 25333)
POPP – Ni pula kalau korang berminat nak tinggalkan komen (hantar KPOPP ke 25333)
KHELP – Kalau korang rasa tak tak faham (hantar KHELP ke 25333)

Apa² pun korang memerlukan KOINZ untuk membolehkan korang menyertai aktiviti Kolony seperti di atas itu tadi. Macam mana nak earn KOINZ? Senang jer, korang hanya perlu membuat panggilan ke semua NEW XPAX PLAN! Dengan setiap panggilan akan membolehkan anda mendapat KOINZ untuk sentiasa berhubungan di dalam Kolony.
 
Panggilan 1 – 5 dalam sehari = FREE 10 KOINZ setiap panggilan.
Panggilan ke 6 dan seterusnya dalam sehari = FREE 20 KOINZ setiap panggilan
FREE KOINZ akan diberikan dikeesokkan harinya.

Ataupun korang boleh membeli KOINZ:
RM0.30 = 10Koinz
RM1.50 = 50Koinz
RM3.00 = 100Koinz 

Selain itu juga dengan New Xpax Plan korang akan menerima kadar yang rendah untuk panggilan cuma 28sen/10min (ke rangkaian Celcom) dan 28sen/5min (ke rangkaian lain). SMS pula pada kadar 1sen/SMS (ke rangkaian Celcom) dan 5sen/SMS (ke rangkaian lain).




Apa lagi, cepat² pergi ke mana² cawangan Blue Cube atau Celcom untuk mendapatkan New Xpax Plan dan nikmati kadar penjimatan yang hebat ini. Untuk informasi yang lebih lanjut sila layari http://www.xpax.com.my/new_plan.html .


Hanya satu,

7 Respons to “KOLONY; infeksi yang sedang menyerang #))K((”

  1. eykameow Mei 11, 2011 pada 1:55 pm #

    dapat advrt ke pojiee? wuwuwuw

  2. fadzioriq Mei 12, 2011 pada 3:49 am #

    aku still xphm~nape kolony nih bagus utk laman social ek? utk suma laman social cam facebook,twitter tuh ke atau laman kolony nih aje?huhu

  3. J.M.R Mei 14, 2011 pada 3:59 pm #

    hidup maxis…kihkihkih

  4. ^ Uncle Syaf ^ Mei 14, 2011 pada 7:04 pm #

    wooo nice sharing pojie pooh…nanti ingat nk try jugak kot

  5. enyheartsdiamond Mei 17, 2011 pada 5:03 pm #

    saya jarang guna celcom la🙂

  6. shandye. Mei 25, 2011 pada 8:16 pm #

    bila nak hapdate nih? huhu…p/s: tolong singgah ke link ni [Nikon Extra Ordinary Angles] & tekan 'LIKE' buleh tak? thanks in advance!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: