Bila @EmanTheHalia @NurAizuddin #retisblogger berbicara…

9 Jul
Salam,

Actually dari dulu Pojie teringin sangat nak berbicara pasal dua orang anak muda yang hebat dan berbakat. Bukan setakat comel dan jambu (awek² ramai meleleh), tetapi penulisan dan persembahan mereka membuatkan Pojie bangga (dan jeles) juga sama kemampuan mereka. Anda kenal mereka ini…?

Merekalah @EmanTheHalia dan @NurAizuddin, pemilik kepada BilaTergigitHalia dan BersamaAizuddin. Apa yang boleh dikatakan mereka mempunyai pembaca (dan peminat) yang tersendiri, bakat yang hebat. Blogger senior kertu cam Pojie nih memang tak bisa menandingi mereka. Eman dengan bakat menulis secara bersahaja, juga pencetus kepada #WordlessWednesday juga Universiti Blogger Malaysia. Minda anak muda yang begitu jauh memandang ke hadapan. Pojie kenal seawal beliau menjejakkan kaki di dunia blogging ini. Manakala Din pula seorang yang begitu petah berkata² seperti mana Nisa. Ditambah pula dengan rupa menjadikan beliau ibarat duta kepada 1Tube. Mengenali jejaka ini dari gathering di Times Square awal tahun lalu dengan nama “bulat”, tang mana bulat pun Pojie tak tahu. Semoga mereka berjaya menjadi top blogger dan top host insyAllah….
Hanya satu,


5 Respons to “Bila @EmanTheHalia @NurAizuddin #retisblogger berbicara…”

  1. DDFABULOUS.COM Julai 9, 2011 pada 4:41 am #

    Diaorg ni memang best n sempoi la…

  2. muhammadnuraizuddin Julai 9, 2011 pada 4:57 am #

    ihih.amboi2.. malu weh.. Tq so much poji.. ihihi.. tp, eman je retis.. hg yang artis..ihhih.. slmt bertunang.

  3. puanbee Julai 9, 2011 pada 10:51 am #

    nak g tengok lah bakat depa ..akk jarang g blog lelaki segam kuikui

  4. Ery Farieha Julai 9, 2011 pada 3:21 pm #

    haaa laa dua orang ni..jambu sangattt !

  5. mirul Julai 9, 2011 pada 4:55 pm #

    pergh. dasat dasat nih. salute! pojie pun apa kurangnye. hehehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: