Flexiroam; Cas perantauan antarabangsa yang berbaloi-baloi

15 Jul
Salam geng!

Nak tanya, berapa ramai antara pembaca PoJiePooH nih pernah melancong ke luar negara? Berapa ramai pula pernah menggunakan perkhidmatan perantauan antarabangsa (baca: international roaming) ketika di luar negara? Mungkin ada di kalangan anda semua yang mengikuti business trip dan sentiasa membuat dan menerima panggilan ketika di luar negara bukan? Bagaimana dengan kadar yang ditawarkan kepada anda? Agak² sakit jantung tak setiap kali melihat bill yang tinggi melambung gara² perkhidmatan tersebut? Nah dengan Flexiroam anda tidak perlu risau lagi.

Percaya atau tidak, dengan hanya serendah RM10 sehari, anda boleh menggunakan perkhidmatan perantauan antarabangsa nih tanpa had. Erk, tak percaya? Ya Pojie ulang sekali lagi, RM10 sehari TANPA HAD! Hei, anda boleh membuat call dari luar negara ke Malaysia dan menerima panggilan dari Malaysia ketika di luar negara dengan hanya RM10 sehari. Apa yang anda perlukan hanyalah handphone, kredit Flexiroam, simkad Malaysia dan simkad antarabangsa

Oklah tak usah Pojie borak banyak², apa kata hujung minggu nih buat sesiapa yang merancang ke luar negara, korang sign up dulu [KLIK] dan automatik anda akan mendapat kredit RM10 percuma! Untuk informasi lebih lanjut silalah layari www.flexiroam.com. Minggu depan Pojie akan menceritakan lebih lanjut lagi pasal perkhidmatan yang hebat ini. See ya!

Hanya satu,

4 Respons to “Flexiroam; Cas perantauan antarabangsa yang berbaloi-baloi”

  1. Izz Latif Julai 15, 2011 pada 5:22 pm #

    ~eh~ni sponsored post or advertorial ea abang Pojie??

  2. Darkbatman Julai 16, 2011 pada 4:10 am #

    er advert ker bro? kehkehkeh..ermm bru fes tym dgr ne.. 😀

  3. Pojiepooh Abdullah Julai 16, 2011 pada 3:51 pm #

    @Izz Latif dua2 bukan. It's a review for a great service 🙂

  4. Pojiepooh Abdullah Julai 16, 2011 pada 3:52 pm #

    @Darkbatman bro first time dengar ek? ok apa2 pun boleh sign up dulu kat http://bit.ly/k8NyOj untuk mendapatkan credit percuma RM10 dan next week saya akan cerita lebih lanjut lagi 🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: