Penjimatan TERHEBAT dengan Flexiroam

21 Jul
Salam,

Sekarang nih musim sale sana sini. Branded warehouse sale pun ada. Kalau SOGO tak payah cakaplah kan “everytime sales” kata member. Tapi basically sale adalah bermusim, ikut masa tak sepanjang tahun (kecuali SOGO), dan diskaun yang ditawarkan pun biasanya 20%-70%. Jaranglah kita lihat sampai 80% kan. Kira taklah berjimat banyak mana pun. Tetapi dengan Flexiroam; penjimatan yang berbaloi², korang mampu berjimat sehingga 90% ok. Tak percaya? Mari Pojie tunjukkan contoh dengan Flexiroam Calculator
Indonesia. Ok, ni contoh la yer. Memandangkan taklah jauh sangat dan ramai pula yang suka ke sana lebih² lagi Bali dan Bandung. Pergi sana selama 7 hari. Wah, konon² pi honeymoon la kot. Lepas tuh setiap hari korang membuat panggilan 10 minit dan menerima panggilan 5 minit. Dengan Telco M, jumlah besar yang akan korang belanjakan untuk panggilan antarabangsa dari Indonesia adalah sebanyak RM899.50, tetapi dengan Flexiroam anda hanya perlu membayar RM70 sahaja! Jimat 92.22%! Bukan itu saja malahan panggilan adalah UNLIMITED

Ini bermaksud korang hanya perlu membayar RM10 sehari untuk panggilan tanpa had. Woi, mana nak dapat penjimatan yang sehebat ini. Wei, mana korang nak cari tawaran sehabat ini selain dari Flexiroam? Oklah basically pergi ke mana² sahaja ketika di luar negara dengan menggunakan Flexiroam memang jimat habis gua cakap lu! Jimat gila tuh, nak bergayut lama² dengan buah hati walaupun di luar negara pun takde masalah la, RM10 jer sehari apalah sangatkan..

Oh, bagi yang belum mendaftar? Daftar sekarangn [LINK] dan akan diberikan RM10 kredit percuma ke dalam akaun anda.Lepas tuh terbanglah ke mana sahaja ke mana² dan dapatkan penjimatan yang hebat ketika anda berada di luar negara…

Hanya satu,

Satu Respons to “Penjimatan TERHEBAT dengan Flexiroam”

  1. wazy Julai 22, 2011 pada 7:04 am #

    satu offer yang menarik niterima kasih bro

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: