Alalala, buah hati papa!

26 Jul
Salam,

Actually Pojie dilahirkan sebagai anak sulung dari 6 orang adik beradik. Masa kecil² dulu Pojielah yang rajin menjaga adik². Tolong mandikan, tolong bersihkan berak kencing, tukar lampin, tolong dodoikan, uishh best ok. Yang last tuh paling best bila Pojie dapat meng”iqamat”kan dia. Muda² lagi dah ada ciri² seorang ayah tau! So kira dari budak² lagi Pojie dah sangat suka dengan budak² nih especially yang comel dan baik. Yang nakal² tak layan, memang nak kene cubit jawapnya. Lepas tuh ajar dia dengan sains dan teknologi macam Starfall nih. So sekarang nih ada sindrom tak sabor nak menimang anak sendiri pulak memandangkan anak² yang ada tak berapa nak manja dah. Setiap kali tengok baby kegeraman itu adalah sangat luar biasa. Ironinya dulu lebih suka bahasakan diri as “abang” dengan budak², now lebih suka dipanggil “uncle”. So sekarang tak sabar nak baby yang comel yang boleh Pojie hangkut pi opis, gomol² dia tiap² malam macam nih…


Alalala, buah hati papa!
Comelnyaaaa!!!

Hanya satu,

18 Respons to “Alalala, buah hati papa!”

  1. RinnAzrinah Julai 26, 2011 pada 3:21 am #

    wah!… sgt x sabar nampaknye…. excited lain macam aku tgk.. hahaha!

  2. miss lolly a.k.a luvfareda Julai 26, 2011 pada 3:55 am #

    mintak2 anak kite pun comel n sehat amin🙂

  3. aneqahs nia Julai 26, 2011 pada 5:01 am #

    whoaa..jarang2 lelaki suke baby, bagusnye uncle ni.. ^^,

  4. nurarinab Julai 26, 2011 pada 5:33 am #

    pojie..ko ingt aku lg x?arina..kite dulu 1 matrix..

  5. cik EPAL Julai 26, 2011 pada 7:44 am #

    cepat cepat lah kawen. leh buat baby ramai ramai pojie hoiii hahaha

  6. SYAFIQAHSALEH Julai 26, 2011 pada 9:27 am #

    ok fine mmg comel😀

  7. Cik Norfa Julai 26, 2011 pada 11:48 am #

    hamboi..dah pikir soal anak tau…hehehe….cepat2 kawen…dpt anak =) nanti leh panggil papa pojie.

  8. eiyzniey Julai 26, 2011 pada 5:31 pm #

    cute!!!!!!!!

  9. mirul Julai 27, 2011 pada 9:25 am #

    adeh, comelnye baby itu, nak gak. HAHA@aneqahs niaeh saya suke baby jugak. hihi

  10. Pojiepooh Abdullah Julai 28, 2011 pada 1:53 am #

    @RinnAzrinah hepp hepp hahah!

  11. Pojiepooh Abdullah Julai 28, 2011 pada 1:53 am #

    @miss lolly a.k.a luvfareda ameeenn..

  12. Pojiepooh Abdullah Julai 28, 2011 pada 1:53 am #

    @aneqahs nia ini uncle manja sangat!

  13. Pojiepooh Abdullah Julai 28, 2011 pada 1:53 am #

    @nurarinab opkos i do remember u Arina🙂

  14. Pojiepooh Abdullah Julai 28, 2011 pada 1:54 am #

    @cik EPAL buat baby ramai2 katanya ingat bakal bini aku tuh kilang anak ker hoi? hahah

  15. Pojiepooh Abdullah Julai 28, 2011 pada 2:00 am #

    @SYAFIQAHSALEH ye memang sangat comel🙂

  16. Pojiepooh Abdullah Julai 28, 2011 pada 2:00 am #

    @Cik Norfa kalaulah banyak duit nopa oii esok gak aku nak ajak orang tuh kawen tau huhu

  17. Pojiepooh Abdullah Julai 28, 2011 pada 2:01 am #

    @eiyzniey sangat!

  18. Pojiepooh Abdullah Julai 28, 2011 pada 2:01 am #

    @mirul hahaha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: