Free Roaming dari Flexiroam!!!

6 Aug
Hello, hello…

Attention!!!

Korang nampak tak perkataan FREE tu? Hah, korang pantang nampak free, percuma segala laju jer kan.. Tapi percayalah kali ini korang pasti puas hati. Lebih² lagi dari Flexiroam. Bukan sehari, bukan 2 hari tetapi 3 HARI PERCUMA! Gila tak gila! Yang pasti promosi ini berlangsung selama sebulan [KLIK], mengambil berkat Ramadhan katanya…


jadi buat teman² di luar sana yang masih belum mendaftar, silalah berbuat demikian di www.flexiroam.com. Dan boleh juga melayari blog.flexiroam.com untuk maklumat lebih lanjut!

Happy roaming!!!

Hanya satu,

4 Respons to “Free Roaming dari Flexiroam!!!”

  1. i'm shin... i'm inesen Ogos 6, 2011 pada 6:33 pm #

    apo bondo eh natang ni.. cer xplain

  2. Pojiepooh Abdullah Ogos 8, 2011 pada 12:04 pm #

    @i'm shin… i'm inesen Dia service untuk roaming ketika kat oversea tau.. kira cas dia sangat murah RM10/hari tau!

  3. JMR Ogos 8, 2011 pada 1:02 pm #

    muroh gilo!!! ko agen ke apa g?

  4. Yuyu Musa Ogos 9, 2011 pada 9:34 am #

    untungla…untungla pojie…hihihkkksss

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: